Albayrak Küçük Sanayi’yi ziyaret etti

Tekirdağ CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ile birlikte Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, Küçük Sanayi Sitesi esnafından destek istedi

Albayrak Küçük Sanayi’yi ziyaret etti
08 Mart 2014 Cumartesi 07:18

Tekirdağ CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak’ın Küçük Sanayi Sitesi ziyaretine Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.
Küçük Sanayi Sitesi ziyaretini değerlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Çerkezköy’ün bir Türkiye mozaiği olduğunu belirterek, “Çerkezköy çok farklı ve özel önem gösterilmesi gereken bir ilçe” açıklamasında bulundu.
ÇERKEZKÖY’E ÖZEL
PROJELER LAZIM
Çerkezköy’ün nüfusunun her yıl ortalama 5 ile 6 bin arasında arttığını ve Çerkezköy’ün Kapaklı ile ayrılmasının ardından kilometreye düşen insan sayısının 300’lerden 500’lere çıktığını ifade eden Albayrak, “Sanayisi ile anılan ve her yıl önemli oranda göç alan Çerkezköy’e özel planlanmış, programlanmış yatırımlar ile gelmek lazım” dedi.
TÜRKİYE MOZAİĞİ
“Çerkezköy tam bir Türkiye mozaiği” diyen Albayrak, ilçeye sağlıktan ulaşıma, altyapıdan okul hizmetlerine yönelik özel projeler üretilmesini ve uygulanması noktasında ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ederek, esnaftan Çerkezköy’de Vahap Akay’a, Büyükşehir de ise kendisine destek istedi.
BU SÖYLEM İFLAS ETTİ
AKP’nin seçimlerde ‘Belediye Başkanı iktidar partisinden olursa daha fazla hizmet alırsınız’ şeklinde propaganda yaptığını belirten Kadir Albayrak, “AKP’nin bu sloganı artık iflas etmiştir. 10 yıldır iktidar partisinde olan Çerkezköy’deki yapılan hizmetler ortadadır. Hala otopark sorunu yaşanıyorsa, trafik keşmekeşi varsa, her 10 yılda bir sel felaketine ilçe maruz kalıyorsa ve sorunlar almış başını gitmişse bu söylem iflas etmiş demektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.