Albayrak’tan ÇTSO’ya Ziyaret

Altur Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Abdurrahim Albayrak, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

Albayrak’tan ÇTSO’ya Ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Temmuz 2023 Perşembe 10:58

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, AbdurrahimAlbayrak’ıOda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Evren Kahraman ve Sedat Çolak ile birlikte karşıladı.

Samimi bir sohbet ortamının oluştuğu ziyarette Sayın Abdurrahim Albayrak, bölgemizdeki yatırımlarından bahsederek, sağladığı öneme değindi. Sayın Abdurrahim Albayrak, bölgeye kazandırılması muhtemel yatırımlar ile ilgili de Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ahmet Çetin, bölgemize yapılacak yatırımların öneminden bahsederek, iyi dilekleri ve desteklerinden dolayı da kendisine teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.