Albayrak'tan Sakatlar Derneği ziyareti

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirerek, binayı gezdiler

Albayrak'tan Sakatlar Derneği ziyareti
07 Mart 2014 Cuma 07:49

ZİYARET ETTİLER
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy'deki ziyaretlerine devam ediyor. Kadir Albayrak, CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in de katılımıyla, Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne ziyaret gerçekleştirerek " Engelli vatandaşların bu bina ile birlikte hayatlarını daha iyi bir şekilde devam ettirebilmeleri çok hoş bir durumdur" ifadelerini kullanarak, Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile sohbet etti.
BÜTÜN İMKANLARIMIZ MEVCUT
Yeni yapılan bina hakkında birtakım bilgiler veren Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya "Bu bina Türkiye'de bu standartlardaki ilk ve tek binadır. Böyle bir binaya ihtiyacımız vardı ve istekte bulunduk kimsede bizleri ve engelleri vatandaşlarımızı kırmadı. Derneğimizin şuanda 865 tane üyesi vardır. Bütün engelli arkadaşlarımızın neye ihtiyacı varsa onları karşılayabilecek her şey imkanlarımız arasında vardır" dedi.
SOSYAL PROJELERLE DESTEK VERMELİYİZ
Yapılan ziyarette konuşan CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, engelli vatandaşlara kolaylık sağlamanın herkesin görevi olduğunu belirterek "Engelli yurttaşlarımızın bu denli konaklayabileceği yerler daha da arttırılmalıdır. Her yerde bu tarz binalar olmalıdır. Engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak bizim zaten görevimiz, onlara bakım maaşı ya da engelli maaşı vererek değil de yaşamlarına uygun sosyal projeler ile destek olmamız gerekmektedir" ifadelerini kullandı.
İŞ VERİLMESİ TARAFTARIYIM
Candan Yüceer'in konuşmasından sonra Çetinkaya " Okullar, hastaneler ve diğer tüm kamu kuruluşlarında rampa sistemi olmak zorundadır. Doğal afetlerde ya da acil bir durumda merdivenlerin ve asansörlerin zorluk derecesini hepimiz biliyoruz. Engelli olan vatandaşlarımıza maaştan ziyade iş verilmesi taraftarıyım onların devletin sosyal güvencesine ve kendilerini geliştirebilecek faaliyet içinde olmaları gerekmektedir” açıklamasında bulundu.
BİNAYI GEZDİLER
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, engelli yaşam evinin, engellilerin kolaylıkla yaşamlarını sürdürmesi için önemli ve çok mutlu edici bir durum olduğunu belirterek, “Eğer bizler engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlamazsak kendi eksikliğimizdir. Engelli vatandaşlarımız yaşamlarını normal vatandaştan eksiksiz şekilde sürdürebilmelidir. Bunun için gereken her projeyi dernek başkanımızla istişare ederek planlayıp hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların bitmesiyle birlikte, Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve partililere binayı gezdirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan - 10 yıl önce
sakatlar değil engelliler derneği..