Alİ Ertem benim abim!

Çerkezköy Belediyesi'ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Efkan Ala, Belediye Başkanı Ali Ertem ile yakınlığını bu sözlerle dile getirdi

Alİ Ertem benim abim!
06 Mart 2014 Perşembe 07:59


Önceki gün Çerkezköy'de düzenlenen Ak Parti Mitingine katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çerkezköy Belediyesi'ni de ziyaret etti. Belediye Başkanı Ali Ertem'e 'Abi' diye hitap eden İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Ali Abimizin istekleri bizim önceliğimizdir" diyerek destek verdi.
BAKAN ALA BELEDİYE'Yİ ZİYARET ETTİ
İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı Belediye önünde Birim Amirleri ve Ak Partililerle birlikte karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy hakkında mini bir brifing verdi. Çerkezköy'ün kuruluşu ilçe oluşu ve bugünkü durumu ile ilgili bilgiler veren Ertem, Bakan Ala'ya günün anısına Çerkezköy Belediyesi'nin amblemini taşıyan plaket verdi. Belediye hatıra defterini yazıp imzalayan Bakan Ala'ya Ali Ertem'in ardından bir hediyede Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay verdi. Kaymakam Metin Kubilay, Bakan Efkan Ala'ya portresinden oluşan dokuma bir tablo hediye etti.
ÇERKEZKÖY'ÜN BENİM İÇİN İKİ ÖNEMİ VAR
Hediye töreninin ardından Bakan Efkan Ala, Çerkezköy'ün hem genel manada, hem de özel manada kendisi için önemi olduğunu belirtti. Ala, "Çerkezköy genel olarak bizim için önemli. Çünkü sanayinin kalbi olarak görüyoruz. Biz elektrik tüketimini, ithalatı, ihracatı Çerkezköy'e bakarak görüyoruz.  Özel olarak Çerkezköy'e ilgimiz ise bizim Ali Abimiz burada. Ali Ertem benim abim. Buraya gelmeden önce de hukukumuz vardı. İnsanlar bazen aynı aileden gelmeden de kardeşlik hukuku olur. Ben Ali Abimin talebini erteleyemem. Bundan sonrada kendisine verilecek sorumlulukla 3. dönem Belediye Başkanı olduğunda bizden talepleri olduğu zaman hemen karşılık vermek zorundayız" diye konuştu.
Bakan Efkan Ala daha sonra Belediyede partililerle hatıra fotoğrafı çekildi. Çerkezköy Belediyesi'ne Tekirdağ Valisi ve Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile birlikte gelen Bakan Efkan Ala'ya, Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, protokol üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yurttaş - 10 yıl önce
çok kalabalıktı izdiham vardı sayın bakanı dinleyemedik..