Amacımız güzel bir eser bırakmak

Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, bayan seçmenlere yönelik proje tanıtım toplantısı düzenledi. Kapaklı Düğün Salonu’nda bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Karadeniz, “Kapaklı halkı hizmet almıyor ve aldatıldı. Size, hakkettiğiniz hizmet verilmedi. Şimdi, Ak Belediyeciliğin hizmetlerini buraya taşımak isteyen Ak kadrolara da, çelme takılıyor” dedi

Amacımız güzel bir eser bırakmak
04 Mart 2014 Salı 07:11

PROGRAM SLAYT SUNUMU İLE BAŞLADI
Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, Kapaklı Düğün Salonu’nda düzenlenen programla Kapaklı’da ikamet eden bayanlara projelerini anlattı. Saygı duruşu akabinde okunan İstiklal Marşı’nın ardından ilk olarak slayt gösterisi yapıldı. Slayt sunumunun ardında konuşan Ömer Karadeniz, “3 günlük kısa bir sürede böylesine yoğun bir kalabalık buraya toplandı. Başta Ak Parti İlçe Kadın Kollarımız olmak üzere, ana kademede yer alan kadınlarımızı ve Ak Parti için gönüllü çalışan tüm kadınlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AMACIMIZ GÜZEL BİR ESER BIRAKMAK
Salonda toplanan kadınların tezahüratları içerisinde konuşmasını sürdüren Karadeniz, insanın kainattaki en üstün varlık olduğunu sözlerine ekleyerek, “Allah insanı diğer canlılardan üstün olarak yaratmıştır. Biz de Allah tarafından üstün olarak yaratılan insana hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. İnsana hizmetin en kutsal vazife olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple göreve talibiz. Göreve talip olmamızda ki en büyük amaç güzel bir eser bırakmaktır. Siyasetteki beklentimiz şudur, mavi gök kubbe altında hoş bir ses bir eser bırakmaktır. Biz sizlere hizmetkar olmak için bu yola çıktık” dedi.
HİZMET TAŞIMAK İSTEYENLERE ÇELME TAKILIYOR
Ömer Karadeniz, konuşmasının sonunda ise Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı hakkında da konuşarak, “Kapaklı halkı kandırıldı ve aldatıldı. Hak ettiğiniz hizmet sizlere verilmedi. Ak Belediyeciliğin hizmetlerini buraya taşımak isteyenlere de çelme takılıyor” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.