Ambardere’ye soğuk asfalt

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından yapılan ‘İki tabaka asfalt bitümlü sathi kaplama yapım ihalesi’ne tek firma katılırken, 474 bin 944 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe 459 bin TL’lik teklif verildi

Ambardere’ye soğuk asfalt
02 Ağustos 2013 Cuma 08:33

Ambardere Mevkii’nde yapılacak olan soğuk asfalt nedeni ile düzenlenen ihaleye sadece  Yol-Fen isimli firma katıldı. 474 bin 944 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe Yol-Fen İnşaat, Asfalt ve Nakliyat isimli firma 459 bin TL’lik teklifi ile almaya hak kazanırken, ihale ile ilgili son kararın yapılacak olan değerlendirmenin ardından verileceği öğrenildi.
NERELERE SERİLECEK?
Söz konusu ihaleyi Yol-Fen firmasının alması ve sözleşme imzalanması durumunda Ambardere’de bulunan Lalezar, Göknar, Orkide, Sarıçam Caddeleri, Yosun, Kanuni, Durmuş, Plevne, Orhan Güngör, Varna, Dr. Şevket Ümran Aksel, Yamalı, Sağlık, Atçay, Koçar, Hürriyet, Yakamoz, Mehter Sokaklar ile Orman Yolu soğuk asfalt ile kaplanacak.
45 BİN METREKARE
Yapılacak olan toplam soğuk asfalt miktarının yaklaşık 45 bin metrekare olduğu öğrenilirken, ihaleyi alacak olan firmanın 45 gün içinde söz konusu cadde ve sokaklarda soğuk asfalt çalışmasını tamamlaması gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.