Anadolu Ateşi Çerkezköy’de yandı

Çerkezköy Organize Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı organizasyonda dünyanın en büyük dans topluluklarından biri olan ‘Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’ nefes kesen gösterisi ve Ünlü Keman Virtüözü Canan Anderson’un eşsiz keman ziyafeti davetlileri mest etti

Anadolu Ateşi Çerkezköy’de yandı
13 Aralık 2014 Cumartesi 08:06

 DAVETLİLER İLGİ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz Perşembe akşamı saat 19:00’da Çerkezköy Organize Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen geceye yoğun katılım yaşandı. Düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavsıcı Mehmet Nadir Yağcı, Çerkezköy 3’ncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Gürdal Adal, Poşetsan Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Gamgam, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Asael, Özen Mensucat Genel Müdürü Ahmet Temiroğlu, Sarbak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Andon Arakelyan ve çok sayıda davetli katıldı.

TRAKYA’DA İLK KEZ ÇERKEZKÖY’DE GÖSTERİ YAPTILAR

Düzenlenen gecede açılış konuşması gerçekleştiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Anadolu Ateşi’nin Trakya’da ilk kez Çerkezköy’de gösteri yapacağını vurgularken “Sosyal sorumluluk çerçevesinde ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde aklımızdan hem Çerkezköy’e, hem Kapaklı’ya hizmet vermek amacıyla konferans salonu fikri çıktı. Biz bu salonu sadece yapılacak kongrelerde kullanacağız, geriye kalan zamanda ise bölgemize hizmet edecek. Açılısını yaptıktan sonra böyle bir organizasyon düzenlemek istedik ve bugünde bunu gerçekleştirdik. Önemli olan başlangıçtı umarım devamı da gelecektir” şeklinde konuştu.

BU SALON İLİMİZE YAKIŞAN BİR ATMOSFERE SAHİP


ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nun ardından söz alan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ise, “Çerkezköy’e ve İlimize yakışan bir salon ve yakışan bir atmosfer yaşanıyor. Emeği geçen tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum. Böyle kültürel faaliyetlerin kıymetini bilmeliyiz ve değerlendirmeliyiz.” dedi.

CANAN ANDERSON SAHNE ALDI

Düzenlenen gecede konuşmaların ardından Keman Virtüözü Canan Anderson sahne aldı. Canan Anderson’ın kemal resitali davetlilerden tarafından büyük beğeni toplarken büyük alkış aldı.

ANADOLU ATEŞİ’NDEN NEFES KESEN GÖSTERİ

Keman Virtüözü Canan Anderson’un gösterisini tamamlamasından sonra dünyanın en büyük dans topluluklarından biri olan ‘Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’ nefes kesen bir gösteri ile sahne aldı. Davetliler, ‘Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun gösterilerine alkışlarla eşlik etti ve gönüllerince eğlendi.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.