Anasınıfı öğrencilerinden yıl sonu pikniği

Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfları öğrencileri, Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen yılsonu pikniğinde gönüllerince eğlendiler

Anasınıfı öğrencilerinden yıl sonu pikniği
16 Haziran 2014 Pazartesi 08:09

NEŞELİ DAKİKALAR GEÇİRDİLER
Kazak Gölü Mesire Alanı’nda gerçekleşen etkinlikte Anasınıfı Öğretmenleri Betül Soysal, Gökçe Can, Cansu Kalkan ve Pelin Daşkan ile dört anasınıfı öğrencileriyle veliler katıldı. Öğretmenleri nezaretinde, anasınıfı öğrencileri dans gösterileri ile başlayan piknik eğlenceleri Palyaço tahta bacak ve masal kahramanlarının gösterilerini büyük bir neşe içinde izleyen minikler doyasıya eğlenmenin tadına vardılar. Öğrencilerin kendi aralarında oynadıkları sandalye kapma yarışmasından sonra velilerine yüz boyama yapan minikler, verilerinin oyunlarını zevk ve şaşkınlık içinde izleyerek neşeli dakikalar geçirdiler.
BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM
Minik öğrenciler sahneye çıkarak sırayla sevdikleri şarkıları söylediler. Etkinlikte minik öğrenciler bütün bir yılın getirdiği yorgunluğu atma ve ailelerinle piknik yapma imkanı buldular. Düzenlenen piknik etkinliğinin öğrenciler açısından eğlenceli geçtiğini  belirten Anasınıfı Öğretmeni Betül Soysal, “Minik öğrencilerimiz bir yaş daha büyüyerek önümüzdeki yıl ilkokul birinci sınıfa gidecekler. Gerçekleştirdiğimiz yarışmalarda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Minik öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
KEP ATTILAR
Etkinlik sonunda öğrenciler sınıf öğretmenleriyle toplu hatıra fotoğrafı çektirerek kep atma töreni gerçekleştirdiler. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.