ARAT YENİDEN BAŞKAN

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Lemar Düğün Salonunda yapıldı. Mevcut başkan Yılmaz Arat’ın adaylığında seçime tek liste ile gidildi. Mevcut Başkan Yılmaz Arat oy birliği ile yeniden kooperastif başkanlığına seçildi

ARAT YENİDEN BAŞKAN
04 Mart 2014 Salı 07:15

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'da Başkan Yılmaz Arat, üyelerin yeniden desteğini alarak bir dönem daha başkanlığa seçildi.
61 ÜYE KATILDI
94 üyesi bulunan Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Leman Düğün Salonu'nda yapılan genel kuruluna 61 üye katıldı. Divan Başkanlığı'nın oluşturulmasıyla başlayan genel kurul İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Divan Başkanlığı'na seçilen Trakya Motorlu Taşıtlar Kooperatifler Birliği Başkanı Hüseyin Koçan genel kurul gündemini görüşmeye açtı. İlk olarak 2013 yılı faaliyet raporu ile kar ve zararhesaplarına ait bilanço yönetim ve denetleme kurulu raporları okunarak ayrı ayrı ibraz edildi. Daha sonra 2014 yılı tahmini gelir ve gider bütçeleri görüşüldü.
ÜYE AİDATI 150 TL
Genel kurulda kooperatif üyeleri üye aidatlarını belirledi. Yapılan üye aidatı teklifleri arasında 150 TL oy çokluğu ile kabul edildi. Üyelere ait araçların arızalanması halinde verilecek kredi miktarı olarak 10 bin TL'nin belirlendiği genel kurulda üye hisseleri ise 20 TL olarak belirlendi. Genel kurulda görüşülerek karara bağlanan bir diğer konu ise Kooperatif Başkanı ve yardımcılarının maaşı oldu. Başkan Maaşı 2 bin 500 TL yardımcılara ise bin 250 TL olarak belirlendi.
ARAT YENİDEN BAŞKAN
Genel kurulda son olarak seçim yapıldı. Mevcut Başkan Yılmaz Arat'ın tek liteyle girdiği seçimde oy birliği ile yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Arat seçim sonrası üyelerine teşekkür ederek, bu teveccühe layık olmaya çalışacaklarını kaydetti.
İŞTE YÖNETİM LİSTESİ
Arat'ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu:  Yılmaz Arat, Hüseyit Ozata, Mehmet Cemal Dikici, Özgür Cin, Yalçın Deliorman, Erdinç Erke, Mesut Pirik.
Genel Kurul toplantısına Çerkezköy Gümrük Müdürü Mehmet Taş, Esnaf ve Santkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşr Kuş, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe ve kooperatif üyeleri katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.