Artık bilgisayar kullanabiliyorlar

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği’nin talebi doğrultusunda açılan ve kendisinin de büyük katkısının olduğu Engelli vatandaşlara yönelik Bilgisayar Kursu'nu ziyaret etti

Artık bilgisayar kullanabiliyorlar
28 Mayıs 2012 Pazartesi 08:47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği’nin talebi doğrultusunda açılan ve kendisinin de büyük katkısının olduğu engelli vatandaşlara yönelik Bilgisayar Kursu'nu ziyaret etti.

Yıldızkent İlköğretim Okulu Binası'ndaki kursu ziyaret eden Yüceer, engelli vatandaşlarla tek tek tanışırken, kursun açılmasında Ali Karaca’nın çok fazla emeği olduğunu, kendisinin de bu konuda aracı olduğunu belirterek, "Bu bir başlangıç. Umarım daha farklı fırsatlar yaratırız" derken, kurs öğretmenlerine de teşekkür etti.
MUTLU OLUYORUZ
Engelli vatandaşlarımızın zorlu bir mücadelesi olduğuna dikkat çeken Yüceer, "Biz bu kadar zorlanıyorsak, sizlerin bu şekilde hayata bağlanabilmesi çok güzel. Önemli olan diğer vatandaşlarımıza da ulaşabilmek. Sizleri böyle görünce çok mutlu oluyoruz. Ne eksiğiniz varsa bize iletin. Elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
YÜCEER’İN EMEĞİ ÇOK FAZLA
Yüceer’in ardından konuşan Dernek Başkanı Ali Karaca, "Vekilimizin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Bu proje sizlerin sayesinde gerçekleşti. Arkadaşlarımız daha önce bilgisayar kullanmayı bilmezken şuan sertifika alacaklar. Bunda sizin emeğiniz çok fazla" dedi.
FİNANSMANI İŞKUR SAĞLADI
Konuşmasında, proje ile ilgili de bilgi veren Başkan Ali Karaca, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Ankara’ya gittik ve bu esnada Candan Yüceer’i de ziyaret ettik. O zaman bize nasıl yardım edebileceğini sormuştu ve biz de bu projemizi kendisine anlattık. Kendisi de projenin takipçisi oldu. Sonuç olarak İşkur projemizi kabul etti. Halk Eğitimi Merkezi’nin de katkısıyla şu an 7 kursiyerimiz kursu tamamladı. 2 ay boyunca toplam 200 saat süren kursta kursiyerlerimiz günlük 20 TL de ücret aldı. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca talep olması durumunda kurslarımız devam edecek" şeklinde konuştu.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.