Aslı Aynaoğlu Kuzulu: Spor başarıyı beraberinde getirir

Kapaklı Spor Başkan Yardımcısı Adem Yavaş ile Kapaklıspor'un genç takım sporcuları, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'yu ziyaret etti

Aslı Aynaoğlu Kuzulu: Spor başarıyı beraberinde getirir
14 Mart 2014 Cuma 07:39

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİLER
Kapaklı Spor Başkan Yardımcısı Adem Yavaş ve Kapaklıspor'un genç  takım oyuncuları ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'yu ziyaret ederek "Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Kapaklıspor'un geleceği için, gençlere yönelik 7-14 yaş grupları için bir spor eğitimi faaliyeti yürütüyoruz. 3 aydır faaliyetteyiz. Şuanda okullar olduğu için hafta sonları 2 ve 3'er saatlik eğitimler veriyoruz. Okullar bittikten sonra haftada 5 gün eğitim görecekler. 3 tane tescilli antrenörlerimiz mevcuttur. 98 tane resmi öğrencimiz var. Okul olduğu için derslerinde etkilenme olmaması adına şuanda yeni öğrenci almıyoruz" ifadelerini kullandı.
UYGUN PROGRAM GEREKİYOR
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ise "Spor başarıya engel değil aksine başarıyı arttıracak bir etkinliktir. Spor çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha güzel bir yaşam geçirmeleri için gereklidir. Ama derslerinede  etki etmeyecek şekilde ve ailelerin de onayıyla bu gerçekleştirilmelidir.  Buna uygun bir ders programı ve spor programı çocuklarımıza daha iyi gelecektir" ifadelerini kullandı. Kapaklı Spor 7-14 yaş arası spor eğitimi kulübü oyuncuları da Kaymakam Kuzulu'ya çiçek ve flama takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.