Atık pil toplama yarışması başladı

Çerkezköy Belediyesi'nin protokol imzaladığı TAP tarafından Milli Eğitime bağlı okulları kapsayan 'Geleneksel Okullararası Atık Pil Toplama Yarışması' başlatıldı. 30 Nisan 2011'de sona erecek yarışmada dereceye girecek okullar ödüllendirilecek. Birinci olan okula 'Masa Tenisi Takımı' hediye edilecek.

Atık pil toplama yarışması başladı
17 Aralık 2010 Cuma 00:00

Çerkezköy Belediyesi'nin protokol imzaladığı TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İhracatçılar Derneği İktisadi İşletmesi) tarafından Milli Eğitime bağlı okulları kapsayan 'Geleneksel Okullararası Atık Pil Toplama Yarışması' başlattı. Yarışma 30 Nisan 2011 tarihinde sona erecek. Yarışmada dereceye girenler ödüllendirilirken, birinci okula 'Masa Tenisi Takımı' hediye edilecek.
 
ÖDÜLLÜ ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI
    Tekirdağ genelinde başlatılan kampanya TAP ile protokol imzalayan belediye sınırları içerisinde bulunan okulları kapsıyor. Tekirdağ merkez, Hayrabolu, Muratlı, Kumbağ, Barbaros, Banarlı, Çerkezmüsellim, Malkara, Çerkezköy ve Kapaklı sınırları içerisinde bulunan Milli Eğitime bağlı ilk ve orta dereceli okulların katılacağı yarışmanın amacı atık pil toplama alışkanlığını yerleştirme.

30 NİSAN 2011'DE SONA ERECEK
    Kampanya kapsamında Çerkezköy'deki okullara yapılan duyuru broşürlerinin dağıtılmasını sağlayan Çerkezköy Belediyesi Çevre Yüksek Mühendisi Emine Yusavul, "Kampanyanın hedefi  atık pilleri düzenli bir şekilde toplayarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek. İlk ve orta dereceli öğretim kurumlarında çevre bilincini aşılamak ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye ulaşmaktır" dedi.
30 Nisan 2011 tarihinde sona erecek yarışma sonunda da dereceye girecek okullar ödüllendirilecek.

BİRİNCİ OKULA MASA TENİSİ TAKIMI VAR
    "Doğanın pili bitmesin" sloganı ile yürütülen kampanyanın sonunda atık pil toplayarak dereceye girecek öğrencilerin okulları da ödüllendirilecek. Tüm öğrencilerin istifade edebileceği ödüller okullara verilecek. Çevre Yüksek Mühendisi Yusavul, "Öğrenci sayısına göre en çok pil toplayan ilk 3 okul ödüllendirilecek" dedi. Yarışma sonucunda birinci olan okula TAP tarafından masa tenisi takımı, ikinci olan okula satranç takımları, üçüncü gelen okula ise spor seti-sağlık seti hediye edilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.