Avukat Baydar yeniden Baro Yönetimine seçildi

Çerkezköy'ün genç ve başarılı avukatlarından biri olan Utku Baydar, haftasonu Tekirdağ Barosu'nun 2 yılda bir yapılan Genel Kurulu'nda yeniden Tekirdağ Barosu Yönetim Kurulu'na seçildi.

Avukat Baydar yeniden Baro Yönetimine seçildi
21 Ekim 2010 Perşembe 00:00

GÖRGÜN YENİDEN SEÇİLDİ
    2 yıl önce yapılan Tekirdağ Barosu Genel Kurulu'nda Ahmet Müsellim Görgün'in listesinden Yönetim Kurulu'na seçilen Avukat Utku Baydar, haftasonu yapılan Genel kurul da yine Baro Başkanlığı'na seçilen Ahmet Müsellim Görgün'ün listesinden Yönetim Kurulu'na seçildi.

358 AVUKAT OY KULLANDI
    Tekirdağ Barosu'na kayıtlı 447 avukattan 358'inin katıldığı Genel Kurul'da Baro Başkanı Ahmet Müsellim Görgün ile Avukat Sadi Şen'in listeleri yarıştı. 358 kişinin 189'unun oyunu alan Baro Başkanı Ahmet Müsellem Görgün yeniden Baro Başkanı olurken, rakibi 152 oyda kaldı.

UTKU BAYDAR YENİDEN YÖNETİMDE
    Çerkezköy'den Baro Başkanı Ahmet Müsellim Görgün'ün listesine giren tek avukat olan Utku Baydar 158 oy alarak yeniden Yönetim Kurulu'na girmeyi başarırken, Yönetim Kurulu 219 oy alan Mehmet Haraç, 198 oy alan Mehmet Can, 226 oy alan Ali Gümüş, 190 oy alan Sadi Sönmez, 199 oy alan Gülşen Tufan, 185 oy alan Dilşat Aydın, 171 oy alan Gülşah Aydın, 168 oy alan Serkan Kızıler ve 171 oy alan Belgin Tunca'dan oluştu.

TBB TEMSİLCİLERİ DE SEÇİLDİ
    Yedek Üyeliklere ise Tuna Karaer, Yavuz Ergün, Fethi Saldan ve Mesut Mutlu seçilirken, Türkiye Barolar Birliği Delegeliklerine ise 241 oy alan Güneş Gürseler, 200 oy alan Hasan Orta ve 153 oy alan Huriye Erol seçildiler. Yedek Üyeliklere ise 132 oy alan İlker Aktuyun ile 109 oy alan ilçemiz avukatlarından Engin Özden seçildiler.
    Tekirdağ Barosu'nun Disiplin Kurulu Asil Üyelikleri Haşim Uzun, Tuncay Yavuz, Mehmet İşcan, Abdullah Özilhan, Mehmet Urak seçildiler. Denetleme Kurulu Asil Üyeliklere Musa Varol ile İsmet Yılmaz seçildiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.