Babalar tavla turnuvasında yarıştı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen tavla turnuvası birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Babalar tavla turnuvasında yarıştı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Haziran 2022 Pazartesi 12:14

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Babalar Günü kapsamında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Açık Hava Tavla Turnuvası, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ve Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun’un da bulunduğu 100’e yakın tavla tutkununun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ceyda Gedikoğlu ve Sevda Çakır isimli iki kadın yarışmacı da katılımlarıyla turnuvaya renk kattılar. Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği (İSTAVDER) iş birliği ile “Babalar Tavla Turnuvası’nda Yarışıyor” sloganı ile gerçekleştirilen Açık Hava Tavla Turnuvası, birbirinden çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Turnuvada tüm rakiplerini yenmeyi başaran Fevzi Köroğlu 1’inci olurken; Mustafa Beşer 2’nci, Cemal Durmuş ise 3’üncü oldu. Babalar Gününe özel düzenlenen tavla turnuvasında 1’inciye yarım altın, kupa ve madalya; 2’nciye çeyrek altın, kupa ve madalya; 3’üncüye de gram altın, kupa ve madalya hediye edildi. Turnuva süresince katılımcılara yemek ve çay ikramında bulunuldu.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.