Bafralı gençlerden Hayri Varol’a ziyaret

Kapaklı’da ikamet eden Bafralı gençler MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol’a nezaket ziyaretinde bulunurken, gençlerin Bafraspor forması hediye ettiği Varol duygulu anlar yaşadı

Bafralı gençlerden Hayri Varol’a ziyaret
05 Nisan 2013 Cuma 08:12


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol’a, 20’ye yakın genç hemşerisinden destek ziyareti geldi.
BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ
Ziyaretlerinden ötürü hemşerilerine teşekkür eden Hayri Varol, ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirtirken, bu zor süreçte birbirlerine destek olarak sürecin üstesinden gelmeleri gerektiğini söyledi. Ziyaret esnasında, Kapaklı’da ikamet eden birçok vatandaşın farklı yerlerden geldiğini hatırlatan Varol, “Ben de tıpkı sizler gibi memleketimi bırakarak Kapaklı’ya geldim ve burada hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum. Bu tarz birliktelikleri daha sık hale getirmeli, birbirimize destek olmalıyız” dedi.
BİZİM İÇİN HERKES AYNI
Varol, konuşmasında, memleketin her köşesinde yaşayan insanların kendileri için aynı olduğuna dikkat çekerken,  kendileri için insanın dili, dini ve ırkının önemli olmadığını dile getirerek, “Önemli olan insan olması ve Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmamasıdır. Bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmadan yaşayan her insanın başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.
BAFRASPOR FORMASI VAROL’U DUYGULANDIRDI
Ziyaretin sonunda Bafralı gençlerin Hayri Varol’a hediye ettiği Bafraspor forması, Varol’u duygulandırdı. Kapaklı’dan kilometrelerce uzakta olan memleketinin futbol takımının formasının hemşerileri tarafından kendisine hediye edilmesine çok sevindiğini kaydeden Varol; “Bu güzel hediye için hemşerilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdılar” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.