Bağımsız adayı Yıldız STK’ları ziyaret etti

Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi adayı Ahmet Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti.

Bağımsız adayı Yıldız STK’ları ziyaret etti
08 Mart 2014 Cumartesi 07:21

ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARI DİKKATE DEĞERDİR
Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi adayı Ahmet Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında STK temsilcilerini ziyaret etti. Ahmet Yıldız, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş ile başladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuş, Ahmet Yıldız’a yerel seçimlerde başarılar dilerken, Sivil Toplum örgütlerini önemsediğini ifade eden Yıldız ise, “Özellikle şoför esnafımızın sorunları dikkate değerdir” açıklamasında bulundu.
SEÇİLDİĞİMİZ TAKTİRDE ESNAFIMIZLA EL ELE ÇALIŞACAĞIZ
Ahmet Yıldız’ın seçim ziyaretlerinde sonraki durağı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe oldu. Kendilerini kabul ettikleri için Yaztepe’ye teşekkür eden Yıldız, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, “Çalışmalarınızla esnafımıza destek oluyorsunuz. Biz de seçildiğimiz takdirde esnafımızla el ele çalışarak, Çerkezköy’ü daha güzel günlere kavuşturacağız” dedi.
ESNAFIMIZLA İLGİLİ SORUNLARIN DİLE GETİRİLMESİ GEREKİYOR
Bağımsız Meclis üyesi Ahmet Yıldız’ın son durağı ise Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette seçim çalışmaları ile ilgili olarak Ali Bozdağ’a bilgi veren Ahmet Yıldız, “Esnafımızla ilgili sorunların dile getirilmesi gerekiyor. Bu kapsamda yapacağımız çalışmalarla onların sorunlarını dile getirmek istiyoruz. Çözümü adına da seçildiğimiz takdirde elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.