Bağımsızlığımızın ve İstikbalimizin Sembolü İstiklal Marşımızın Kabulünün 103’üncü Yılı Kutlu Olsun

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayesi Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi koordinesinde anma töreni gerçekleştirildi.

Bağımsızlığımızın ve İstikbalimizin Sembolü İstiklal Marşımızın Kabulünün 103’üncü Yılı Kutlu Olsun
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Mart 2024 Çarşamba 11:13

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Akabinde Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Gökhan Doğan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmanın ardından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen İstiklal Marşı güzel okuma, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaketleri Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı tarafından takdim edildi.

TİYATRO GÖSTERİSİ VE MÜZİK PERFORMANSI SAHNELENDİ

Plaket takdiminin ardından oratoryo sunumu, Türk bayrağına saygı ve İstiklal şairimize vefa gösterisi sahnelendi. Öğrenci Kadir Öztürk tarafından Zulmü Alkışlayamam adlı şiirin okunmasının akabinde tiyatro gösterisi sahnelendi.

Öğrenci müzik gruplarının duygu dolu performansının ardından program hatıra fotoğrafının çekimiyle son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.