Bahar ile Ordu polemiği büyüyor!

AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar ile MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu arasında başlayan polemik büyüyor. Reşat Bahar’ın önceki gün yaptığı açıklamalara cevap veren Mustafa Ordu, Bahar’ın açıklamalarını gençliğine ve heyecanına verdiğini belirterek, “Ben 40 bin oy alan iktidar patisinin kendi içerisinde bir İlçe Başkanı çıkaramamasını ve dışarıdan transfer edilmesini eleştirdim” ifadelerini kullandı

Bahar ile Ordu polemiği büyüyor!
07 Mart 2014 Cuma 08:05

Kendisinin asla siyasi hayatını, çizgisini saklamadığını ve geçmişte yaptığı siyasetten utanmadığını ve saklamadığını belirten Mustafa Ordu, “Nasıl ki güneş balçıkla sıvanmaz ise bizim siyasi hayatımızda yaptıklarımızda kapatılmaz. Ben Reşat Bahar’ın geçmişi ile ilgili bir şey söylemedim. Benim söylemek istediğim Çerkezköy genelinde 40 bine yakın oy alan iktidar partisinin kendi içinden bir İlçe Başkanı çıkaramaması ve daha 2 yıl önce başka bir siyasi partide İlçe Başkanlığı yapmış birisinin AKP’ye İlçe Başkanı olarak atanması. Belki bu noktada Reşat Bahar’ın DP İlçe Başkanı olarak yaptığı iltifat ve eleştiriler etkili olmuş olabilir. Tabi ki bu konudaki değerlendirmeleri o partiye gönül vermiş binlerce kişi yapacaktır. Ben duyarlı bir vatandaş olarak bu konuda görüşlerimi bildirdim” dedi.
HEYECANINA BAĞLIYORUM
Reşat Bahar’ın kendi açıklamalarına alınganlık göstermesini gençliğine ve heyecanına bağlayan Mustafa Ordu, “Ayrıca Reşat Bahar yeni bir siyasi partinin içine girmiş ve kendisi hemen en tepe noktaya getirilmiştir. Kendisini partisine kabul ettirmek, şirin gözükmek için bu tür açıklama yapması gayet doğaldır. Bunu da saygı ile karşılıyorum. İnşallah AKP tabanı da Reşat Bahar’ın İlçe Başkanlığı’nı olgunlukla karşılar” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa &reşat - 10 yıl önce
bu ne beyler danıştıklı dövüşmü bu ? reşatın reklamınımı yapıyorsunuz ?
Avatar
e.z - 10 yıl önce
her akşam aynı kahvedeler beraber kare kuruyorlar bence ordudan tiyo alıyorlar
Avatar
55 - 10 yıl önce
sayın ordu mhp seni görevden aldığında sen de akp ye geçseydin seninde ilçe başkanı olma şansın vardı akp tc vatandaşı olan herkeze açık diye biliyorum.