Bahçeli camiinde Şehitler için mevlid okutuldu

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırılarında şehit olan Asker ve Polisler için Bahçeli camiinde mevlid okuttu. Okutulan mevlid-i şerifin ardından açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, “Bu topraklar kanını akıtan şehitlerimizin üzüntüsünü derinden hissediyoruz. Bizler vatanı korumak için şehit düşen askerimize ve polisimize söz veriyoruz, bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ailelerine ve eşlerine başsağlığı diliyoruz” dedi

Bahçeli camiinde Şehitler için mevlid okutuldu
11 Eylül 2015 Cuma 16:13

KATILIM YOĞUN OLDU

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları geçtiğimiz günlerde yapılan hain saldırıda şehit düşen asker ve polisler için mevlid programı düzenledi. Bahçeli Camii’nde düzenlenen programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdulah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ali Ertem, Ömer Karadeniz, Gökhan Alphan, Hakan Sunal ile Nurten Pandir, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Düzenlenen programda Dağlıca ve Iğdır’da yapılan hain saldırıda şehit düşen 16 askerimiz ve 14 polisimiz için mevlid-i şerif okutuldu. Okunan mevlidin ardından dualar edilirken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, şehitlere Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi.

BU ÜLKEYİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ

Mevlid programının ardından kısa bir açıklamada bulunan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, “Bu topraklar kanını akıtan şehitlerimizin üzüntüsünü derinden hissediyoruz. Bizler vatanı korumak için şehit düşen askerimize ve polisimize söz veriyoruz, bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ailelerine ve eşlerine başsağlığı diliyoruz. Ayrıca programımızı tertip ederken bizlere yardımcı olan sayın Milletvekilimiz Ayşe Doğan’a da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.