BAŞAKŞEHİR OKULLARI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Başakşehir Okulları, Final Akademi Anadolu Lisesini devraldı.

BAŞAKŞEHİR OKULLARI  BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Haziran 2022 Pazartesi 11:30

2021-2022 Eğitim öğretim yılının sonuna doğru gelinirken Final Okulları’nda bayrak değişimi yaşandı. Final Akademi Anadolu Lisesi’nin Başakşehir Okulları’na devri gerçekleşti.

Final okullarının kurucu müdürü Fatih İnci; ' Başakşehir Okullarının anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerindeki tecrübelerini başarıyla liseye aktaracaklarından şüphem yok. Final okullarının uzman öğretmen kadrosunun Başakşehir Okullarından aldığı güçle beraber başarılı işlere imza atacağına eminim.' mesajını verdi.

Başakşehir Okulları Eğitim koordinatörü Fatih Çakar; bize emanet edilen çocuklarımızın fiziki, sosyal ve akademik anlamda gelişimine okulumuzun tüm imkânlarıyla destek olacağımızdan, onları daha iyi yerlere taşıyacağımızdan velilerimizin şüphesi olmasın' dedi. Başakşehir Okullarının tüm kademelerinde olduğu gibi Başakşehir Anadolu Lisesi'nin de eğitim ve öğretime hem mekan ve donanım açısından hem de eğitim sistemi açısından hazır olduğunu vurguladı.

Devrin gerçekleşmesinden kısa bir süre sonra öğrenciler eğitimlerine yeni eğitim kampüsüne devam etmeye başladı. Öğrencilere fiziki alanların tanıtımı ve eğitim oryantasyonu yapıldıktan sonra velilere yönelik Başakşehir Anadolu Lisesi Eğitim Sistemi semineri verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.