BAŞAVCI VE ÇELEN SOKAKLAR ASFALTLANDI

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde devam etti.

BAŞAVCI VE ÇELEN SOKAKLAR ASFALTLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Kasım 2022 Perşembe 11:44

Sıcak asfalt çalışmalarının Bağlık Mahallesi’nde başladığını ve 12 mahallede tespit edilen cadde ve sokaklarda devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimiz bugün de Gazi Osman Paşa Mahallemizde Başavcı ve Çelen Sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı” dedi.

Sıcak asfalt kaplama çalışmaları kapsamında Çelen ve Başavcı Sokaklarda yaklaşık 1000 metrekarelik yol ağının asfaltlandığını sözlerine ekleyen Akay, “32 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalarımız bittiğinde kentimiz genelinde yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.