Başkan Akay’dan İYİ Parti’ye nezaket ziyareti ​

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ile birlikte İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Yasemin Altın Erseçkin’i ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu

Başkan Akay’dan İYİ Parti’ye nezaket ziyareti ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:37

GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM
İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Yasemin Altın Erseçkin’i ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlçe Başkanlığı görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını, size, ailenize, kentimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaret için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de, “Nazik ziyaretiniz ve iyi dileklerini için teşekkür ediyorum. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baba - 5 yıl önce
Iyi parti diye parti kaldım daha yönetimini aciklayamadi