Başkan Çetin, Bölge Şampiyonu Olan Öğrencileri Ziyaret Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ şampiyonluğunun ardından katıldığı bölge müsabakalarında da şampiyonluğa ulaşan Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımını ziyaret etti. Bölge şampiyonu olan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çetin, “Gençlerimizin başarılarıyla mutlu oluyor, onlarla gurur duyuyoruz. Takımımıza Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Çetin, Bölge Şampiyonu Olan Öğrencileri Ziyaret Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Şubat 2024 Cumartesi 12:09

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı ile birlikte Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulunu ziyaret etti. Burada bölge şampiyonu olan Yıldız Erkek Voleybol takımı öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Çetin, “İlçemizde önce eğitim anlayışıyla okullarımızın, öğrencilerimizin her daim yanında oluyoruz. Yine ‘Spor Kenti Kapaklı’ vizyonuyla da eğitimle birlikte sportif anlamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin hem eğitim hem sporda aldıkları başarılar bizleri gururlandırıyor. Yakın zamanda Tekirdağ şampiyonu olarak ziyaretime gelen ve bölge şampiyonluğu için söz veren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okul Müdürümüz Levent Akın ve beden eğitimi öğretmenimiz Sergen Gürgen’e de teşekkür ediyorum. Takımımıza 4-8 Mart’ta Manisa’da yapılacak Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Çetin’in konuşmalarının ardından Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımı öğrencilerine başarı belgeleri takdim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.