Başkan Çetin, Koltuğunu Nisa Öztürk’e Devretti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık görevini Gazi İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Nisa Öztürk’e devretti.

Başkan Çetin, Koltuğunu Nisa Öztürk’e Devretti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2022 Cumartesi 14:03

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayı ile ülke genelinde gerçekleşen gelenek ile makamlar bir kez daha çocuklara teslim edildi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili olarak Gazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Nisa Öztürk’e teslim etti.

BAŞKAN ÇETİN, MİNİK BAŞKANIN TALEPLERİNİ NOT ETTİ

Yeni başkan Nisa Öztürk’ü karşılayan Başkan Çetin, yeni başkan ile sohbet etti. Minik Başkan Öztürk’ün talep ve önerilerini dinleyerek not eden Başkan Çetin, Öztürk ve Kapaklı’daki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

MİNİK BAŞKAN, MİNİK KAYMAKAMLAR İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Minik Başkan Nisa Öztürk ayrıca Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır’ın koltuğunu teslim ettiği minik öğrenciler İlker Uçak, Elif Koçak, Emine Naz Delen ve Emine Kaymaz ile de iletişime geçerek ilçede yapılan ve yapılmasını istedikleri çalışmalar ile ilgili görüştü.

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini 23 Nisan dolayısıyla Gazi İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Nisa Öztürk’e devreden Başkan Çetin, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi yetiştirmek ve onlara daha iyi bir gelecek teslim edebilmek amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ziyareti hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.