Başkan Çetin, Otizmli Çocuklarla Gökyüzüne Mavi Balon Bıraktı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Kapaklı Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda (1. ve 2. Kademe) düzenlenen etkinliğe katılarak, çocuklarla birlikte gökyüzüne mavi balon bıraktı.

Başkan Çetin, Otizmli Çocuklarla Gökyüzüne Mavi Balon Bıraktı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Nisan 2021 Cuma 20:45

Otizmin bir hastalık ya da eksiklik değil bir farklılık olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, otizmli çocuklarla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
BAŞKAN ÇETİN OKULU GEZEREK, BİLGİ ALDI
2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Atatürk Mahallesi’nde bulunan Kapaklı Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çocuklarla birlikte gökyüzüne mavi balon bıraktı. Etkinliğin ardından Başkan Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Okul Müdürü Özlem Özer ile birlikte okulu gezerek bilgi aldı.
“OTİZMLİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Otizmle mücadelede doğru bilgilenmek, erken tanı ve özel eğitimin en büyük güç olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak toplum olarak hepimizin ortak meselesidir. Otizm farklı gelişim seyreden bir durum olduğu için çocukların özel eğitim almaları gerekiyor. Eğitim alan çocukların yetişkin birey olduklarında topluma daha çok katılımı sağlanabiliyor. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde, bizlerde otizmin farkında olduğumuzu, otizmin bir eksiklik değil farklılık olduğu bilinciyle otizmli öğrencilerimiz ve ailelerinin her zaman yanındayız.” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.