Başkan Ertem'den anlamlı iftar

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, birçok iftar programının yapıldığı şu Ramazan günlerinde herkesin aklına gelmeyecek bir iftar yemeği verdi. Ertem, Çerkezköy'de hamallık yaparak geçimini temin eden vatandaşlarla, ayakkabı boyayarak geçinen vatandaşlarla birlikte iftarını yaptı

Başkan Ertem'den anlamlı iftar
06 Ağustos 2013 Salı 08:19

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, hamal esnafı ve ayakkabı boyacıları ile birlikte iftar yaptı. Ramazan öncesi açılışı yapılan ve Çerkezköy'ün yeni gözde mekanlarından biri olan Belediye’nin yayalaştırdığı son sokaklardan Sülün Sokak’ta faaliyet gösteren Etbeyi Izgara Resturant'daki iftara Başkan Ali Ertem'in yanı sıra Yardımcısı Gökhan İnce ile 40 kişilik hamal ve boyacı vatandaş aileleriyle birlikte katıldı.
HAMAL VE BOYACILARLA İFTAR
Barbaros Caddesi'nde İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne dönen sokak girişini kendilerine yıllardan beri mekan tutarak iş bekleyen hamal esnafı ile yıllardan beri Belediye Meydanı'nda ve son dönemlerde de Çerkezköy Belediyesi tarafından yine meydanda yaptırılan Lostra Salonu’nda ayakkabı boyacılığı yapan vatandaşlara Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından iftar yemeği verildi. Ramazan günlerinde hemen her akşam bir çok iftar yemeğinin verildiği Çerkezköy'de bugüne kadar ilk kez hamal esnafı ve ayakkabı boyacılarını unutmayan Belediye Başkanı Ertem, düzenlediği iftarda kendileriyle bir araya geldi. Yıllardır Çerkezköy'ün yükünü çeken hamal esnafı ve ayakkabı boyacılığı ile geçimlerini sağlayan vatandaşlar, aileleriyle katıldıkları iftarda Başkan Ertem ile aynı masada oturdu.
BOL KAZANÇ DİLEĞİYLE
İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Ali Ertem, misafirlerine 'Hoş geldiniz' dedi. Sakin bir ortamda geçen iftarda Başkan Ertem, herhangi bir konuşma yapmazken, gazetecilere "Çerkezköy'ün yükünü çeken, Barbaros Caddesi'ni mekan tutarak iş bekleyen hamal esnafımız ve bizim yaptığımız lostra salonunda artık ayakkabı boyacılığı yapan emekçi kardeşlerimle beraber iftar açmak benim için bir onur oldu. Onlar evlerine rızıklarını götürmek için belki de çoğumuzun taşıyamayacağı, yapamayacağı yüklerin altında ter döküyorlar. Bu kardeşlerim aynı zamanda helal kazancında simgeleridir. Bu mübarek ayın bereketinin üzerlerine olmasını diliyorum. İşlerinde kolaylık ve bol kazanç hepsine diliyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramları'nı da kutluyorum" diye bir açıklama yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sercan - 11 yıl önce
mehmet can baskanın projeydi