Başkan Kadir Albayrak karne verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Büyükşehir Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır ile beraber 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesi nedeniyle Merkez Süleymanpaşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Başkan Kadir Albayrak karne verdi
16 Haziran 2014 Pazartesi 08:07

Süleymanpaşa İlköğretim Okulu 4-C Sınıfı’nda Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel ile karşılaşan Başkan Albayrak, Yel ile bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yaparak, şunları söyledi:
 “Birbirinizi sevin, hiç kırmayın, biz de uzun bir seçim süreci yaşadık ama hiç birbirimizi kırmadık, hep arkadaş kaldık, siz de hep arkadaşlarınıza destek olun. Bu günleri daha sonra çok arayacaksınız, bu günlerin kıymetini bilin, sizi yetiştiren aileleriniz ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum.”
Öğrencilerin karnelerini dağıtan Başkan Albayrak öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.