Başkan Mandalı Kömürköylüleri ziyaret etti ​

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek; Kapaklı Belediyesi 5 yıllık kalkınma planı için Kömürköylü vatandaşların taleplerini dinledi

Başkan Mandalı Kömürköylüleri ziyaret etti ​
18 Ocak 2019 Cuma 20:28

DERNEK ÜYELERİNDEN PROGRAMA YOĞUN İLGİ
Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen ziyarete Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek, Kapaklı ve Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ile Kömürköylü vatandaşlar katıldı.

KÖMÜRKÖYLÜ VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kendilerini ağırladıkları için Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek ve Yönetimi başta olmak üzere tüm Kömürköylü vatandaşlara teşekkür ederek; “Biz bu akşam siyaset ya da oy istemek için gelmedik. Buraya gelme sebebimiz stratejik planımıza şekil vermektir. Stratejik planımızı sizlerle birlikte yapmaya geldik.” dedi.

HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYİ YAPABİLİRSİNİZ
Geçmiş yıllarda yapılan çalışmalardan bahsetmekten ziyade önümüzdeki senelerde halkın Kapaklı Belediyesi’nden beklediği çalışmaları öğrenmek adına böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mandalı, “Görüşleriniz bizim için çok değerli. Kapaklı’yı hep beraber yöneteceğiz. Sizlerden de gelen fikirler doğrultusunda ‘Kapaklı’yı nasıl daha da kalkındırabiliriz?’ sorusuna yanıt bulmak için buraya geldik. Her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz. Ben kimseye kızamam, küsemem.” diye konuştu.

ÖNERİLER DEĞERLENDİRİLECEK
Açılış konuşmasının ardından Kömürköylü vatandaşların sorularını yanıtlayan ve taleplerini dinleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını, önerilerin ise değerlendirilip Kapaklı’ya yatırım olarak kazandırılacağını ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, kafalarına takılan soruları yanıtladığı ve yeni oluşturulacak stratejik plan için kendilerinin de görüşünü aldığı için Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.