Başkan Vekili İkizler’den engellilere ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kapaklı Belediye Başkan Vekili Sami İkizler, Vatan Caddesi No :25 adresindeki Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Vekili Sami İkizler ve beraberinde Meclis Üyesi Muzaffer Yıldıran ve Başkan Danışmanı Veli Çeken‘den oluşan heyeti Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan ve Dernek Yönetimi karşıladı

Başkan Vekili İkizler’den engellilere ziyaret
06 Aralık 2014 Cumartesi 08:10

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Sami ikizler, Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama daha fazla katılımlarının sağlanması için Kapaklı Belediyesi  olarak atılması gereken adımları atmaya gayret gösterdiklerini, engelsiz bir yaşam yaratmak için üzerlerine düşen görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye hazır olduklarını, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda özenle davrandıklarını  ifade etti.

HER BİREY ENGELLİ ADAYI

Başkan Vekili İkizler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile toplumsal bilinci arttıracak faaliyetlerin yapılması, her bireyin birer engelli adayı  olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.  Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan ise Kapaklı Belediyesi’nin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğunu, ihtiyaçlarının sorunsuz karşılandığını, bundan sonrada karşılanacağından emin olduklarını söyledi.

ÇAKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptığı hizmetler nedeni ile Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür eden Dernek Başkanı Hayati Çakan, “Kapaklı Belediyesi’ne engelli vatandaşlarımız ve aileleri adına teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.