Basketbolda büyük başarı Kadınlar 1. Ligine çıktılar

Çanakkale’de oynanan Basketbol Kadınlar 1. Ligi (TKBL) Altılı Final müsabakalarında Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bütün maçları kazanarak namağlup şampiyon oldu ve Basketbol Kadınlar 1. Ligi’ne yükseldi

Basketbolda büyük başarı  Kadınlar 1. Ligine çıktılar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Mart 2023 Pazartesi 11:16

20-25 Mart tarihleri arasında Çanakkalede oynanan Basketbol Kadınlar 1. Ligi (TKBL) Altılı Final müsabakalarına fırtına gibi başlayan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ilk önce Beykoz Gençlik Kadın Basketbol Takımını, sonra sırasıyla Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımını, HDİ Sigorta Beşas Kadın Basketbol Takımını, Mersin Üniversitesi takımını ve  son olarak da Zonguldakspor Basket 67 takımını yenerek şampiyon olud.

Altılı Final müsabakalarında çıktığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı namağlup şampiyon olarak ilimize ve Çerkezköy’e büyük bir sevinç yaşattı.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın basketbol takımımız, Kadınlar Bölgesel Lig final maçında Zonguldakspor Basket Takımını 67-66 yenerek Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligine şampiyon olarak yükselmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Başarıyı tüm kız çocuklarına armağan ediyoruz.” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da  yaptığı açıklamada, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımız Çanakkale’de düzenlenen TKBL Altılı Final müsabakalarında çıktığı tüm karşılaşmalarda galip gelerek şampiyonluğa ulaştı. Basketbol Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen şampiyon sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.