Başsavcı Kalkan görevine başladı

Yeni oluşan Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun Kasım Ayı'nda yayınladığı 'Ünvanlı hakim ve savcılar kararnamesi' ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Erkan Kalkan Çerkezköy Adliyesi'ndeki görevine başladı.

Başsavcı Kalkan görevine başladı
13 Aralık 2010 Pazartesi 00:00

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Üzüm'ün tayininin Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na çıkmasının ardından Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Erkan Kalkan, Çerkezköy'e gelerek, görevine başladı.

HANGİ FAKÜLTEYİ BİTİRDİ?
    Aksaray doğumlu olan ve 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan ve ardından ilk görev yeri Muş'a atanan Cmhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, askerliğini de Adana 6. Kolordu Komutanlığı'nda Askeri Hakim olarak yaptı.

NERELERDE GÖREV YAPTI?
    Vatani görevinin ardından Şaphane Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Erkan Kalkan, ardından Susurluk Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. 3 yıl Susurluk Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptıktan sonra Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun Kasım Ayı'nda yayınladığı 'Ünvanlı hakim ve savcılar kararnamesi' ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı.

İKİ ÇOCUK BABASI
    Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans ta yapan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, evli ve iki çocuk sahibi,
    Göreve yeni başladığını ve ilçeyi tanımaya çalıştığını belirten Başsavcı Erkan Kalkan, "İnşallah güzel ve faydalı hizmetler yaparız. Herşey daha iyi olur" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.