Bayan akademisyenlere ‘Kadınlar Günü’ sürprizi

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda görev yapan bayan personel için Kadınlar Günü Programı düzenledi. Kadınlar Günü Pastası’nı kesin bayanların Kadınlar Günü’nü tebrik eden Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr.Ercan Buluş, kadınların iş hayatındaki varlığının önemine dikkat çekti

Bayan akademisyenlere  ‘Kadınlar Günü’ sürprizi
11 Mart 2014 Salı 07:07

KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Türkiye’nin dört bir yanında renkli etkinliklerle kutlanırken, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Yönetimi de, okul bünyesinde görev yapan bayan personel için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı düzenledi. Okulda hem akademik alanda hem de idari alanda görev yapan bayan personelin birlikte pasta kestiği programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, yılda bir kez kutlanan Dünya Kadınlar Günü’nün şekil olarak sembolik, taşıdığı anlam noktasında ise güçlü anlamlar taşıdığını ifade ederek “Daha önce, hareket alanı dört duvar arasına sıkıştırılan kadınlar, günümüzde artık hem iş hayatının, hem sosyal hayatın hem de ailenin temelini oluşturmaya başladı” dedi.
7 BAYAN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BULUNUYOR
Buluş konuşmasının devamında ise, “Bir yandan ülke ekonomisine, aile ekonomisine katkı yapan kadınlar, aynı zamanda ailesini ayakta tutan en asli unsur olarak da büyük sorumluluk yerine getiriyorlar. Okulumuz bünyesinde de şuanda görev yapan 7 bayan öğretim görevlisi bulunuyor. Aynı şekilde okulumuzun idari yapısı bünyesinde görev yapan 3 tane de bayan personelimiz bulunuyor. Bu mesai arkadaşlarımızın şahsında, bütün Dünya Kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.
PASTA İKRAMI VE HEDİYELER VERİLDİ
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek’in de kadınların iş hayatındaki varlığına büyük önem verdiğini kaydeden Buluş, Rektör Şimşek’in gönderdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajını da bayan personele iletti. Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özlem Göksel Berkdemir de, yaptığı kısa konuşmayla, bütün bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.  Program pasta ikramı ve hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.