BBP Şoförler Odası'nı ziyaret etti

BBP İlçe Başkanlığı'nın seçim ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ve Meclis Üyesi Adayları Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Yaşar Kuş, Başkan Adayı Faruk Korkmaz ve beraberindekilere "Allah yolunuzu açık etsin. Başarılar dileriz" dedi

BBP Şoförler Odası'nı ziyaret etti
17 Mart 2014 Pazartesi 07:57

Büyük Birlik Partisi (BBP) seçim çalışmalarına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası ile devam etti. BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret eden İlçe Başkanı Turan Demircan ve Meclis Üyesi Adayları, 30 Mart seçimleri öncesinde destek istedi.
BBP KUŞ VE YÖNETİMİ'Nİ ZİYARET ETTİ
BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları Şoförler Odası'nı ziyaret etti. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş ve yönetimi BBP'lileri çiçekle karşıladı. Başkan Adayı Faruk Korkmaz'ı çiçek veren Oda Başkanı Yaşar Kuş, "Allah yolunuzu açık etsin. Başarınızın devamını diliyorum" dedi. BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ile 10 yıldır birlikte çalıştığını belirten Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Oda Başkanı olarak Başkanımızla 10 yıl çalışma fırsatı buldum. Her bir sorunumuzla ilgilendi. Makam mevkiyi bir kenara bıraktı. Abi kardeş gibi bizimle ilgilendi. Tüm Teşkilatım adına, üyelerim adına, yönetimim adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Kuş, bu arada BBP'li Meclis Üyesi Adaylarından olan 9.5 yıl Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Habip Bilgin'i de işaret ederek, "Habip Başkanımla da 9.5 yıl aynı şekilde çalıştık. O da bizimle yakından ilgilendi. Habip Başkanıma da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
RAKİPSİZ OLARAK SEÇİLİYOR
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş'un ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından BBP Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz konuştu. Korkmaz, Kuş'un yıllardan beri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yaptığına atıfta bulunarak, "Her zaman takdir ettiğimiz biri. Görevini başarıyla yaptığı için rakipsiz olarak seçiliyor. Şoförlerin takdirini kazanmış biri" dedi. Çerkezköy'de sivil toplumun arasında kopukluk olduğunu söyleyen Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Çerkezköy'de dolaşıyorum. Sivil toplum örgütleri arasında bir kopukluk olduğunu gördüm. Şoförler kendi sorunlarını çözmeye çalışıyor. Diğer sivil toplum örgütleri, herkes kendi sorunlarını çözmeye çalışıyor. Biz Belediye Başkanı seçilirsek ki seçileceğimiz inancındayım. Sivil toplum ögrütlerimizle gelip tek tek görüşeceğiz sorunlarını tespit edeceğiz sonra hep birlikte çözeceğiz" dedi.
Korkmaz, Şoförler Odası’na gelmeden önce bazı araştırmalarda bulunduğunu belirterek, "Buraya gelmeden bir araştırma yaptım. Şoförlerimizin taksi duraklarıyla ilgili, ticaret odasıyla ilgili, M Plakalı araçlarla ilgili, UKM ile ilgili sorunları var. Bunların hepsiyle ilgileneceğiz. Yakın takipçisi olacağız. Ben kamyoncuları da ziyaret ettim. Onlarında bazı sorunları var. Mesela bulundukları yerleri hiç onlara yakışmıyor. Ayrıca Çerkezköy gibi sanayi kentinde nasıl kamyoncular işsiz kalır. Dışarıdan gelenler oluyor muş. Biz gelirsek buna el atacağız. Önce bizim kendi kamyoncumuz iş alacak. Arta kalan olursa dışarıdan gelenler alacak" açıklamasında bulundu. Korkmaz, "Tecrübeli ve kararlı bir kardeşiniz geliyor. Önemli olan Çerkezköy halkının kazanması" diye sözlerini tamamladı.
YAŞAR KUŞ BİR MARKA
Korkmaz'ın ardından BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, konuştu. Demircan, 30 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaştığını hatırlatarak, "Seçim çalışmaları kapsamında bugün buradayız. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Başkanımız bir marka. İnsanlar icraatlarıyla bir yere gelir. Bir insana 5 dönem teveccüh ediliyorsa bir şey var demektir" ifadelerini kullandı.
HERKESE EŞİTİZ
Turan Demircan'ın seçimlerle ilgili destek istemesi üzerine Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Şoför arkadaşlarımız pek okumuş değiller ancak bir çok üniversite bitirmişten daha iyi değerlendirme yaparlar. Üyelerimiz arasında her görüşten insan var. Bizim şu parti bu parti dememiz doğru olmaz. Elbette gönlümüzde biri yatar ancak bunu paylaşmamız hoş olmaz. Biz bize gelen tüm partilere başarılar diliyoruz. Ancak adres göstermiyoruz. Bu kapsamda BBP'ye ve Faruk Başkanımıza ekibiyle birlikte başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu. Kuş'un sözlerine destek veren Korkmaz, "Doğrusu da budur. Olması gerekeni yapıyorsunuz" diye konuştu.
BBP'liler daha sonra Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş ve yönetimiyle birlikte Oda Hizmet Binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.