BBP’den Ertem’e ‘Adaylıktan çekil’ çağrısı

AKP Adayı Ali Ertem’in ‘MHP, BBP, SP’ye verilecek oylar CHP’ye yarayacak’ söylemine tepki gösteren BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, “Sağ oyları bu kadar düşünüyorsa ve CHP’nin kazanmamasını istiyorsa kendi yarıştan çekilsin. Çünkü yapılan tüm anket ve kamuoyu yoklamalarında AKP Adayı 4. sırada yer alıyor. CHP, BBP ve MHP’nin gerisinde yer alan Ali Ertem’in yarıştan çekilmesi ve bizi desteklemesi Çerkezköy’e yapacağı en büyük iyilik olacaktır” dedi

BBP’den Ertem’e ‘Adaylıktan çekil’ çağrısı
15 Mart 2014 Cumartesi 07:52

AKP Adayı Ali Ertem’in söylemlerinin MHP, BBP ve SP’ye gönül vermiş seçmeni derinden yaraladığını belirten BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, “AKP’nin Adayı 10 yıldır Belediye Başkanı olmasına rağmen siyasi olarak bitmiştir. Torpil ve Ankara’daki siyasi gücü ile yeniden AKP’den Aday gösterilen Ali Ertem, seçimi kaybedeceğini anlayınca gözünü sağ oylara dikmiştir. Kendisine buradan ekmek çıkmaz. Yaptıkları icraatlar ve söylemler ile Anadolu seçmenini ve sağ oyları küstüren Ali Ertem, şimdi ne yüzle bu kesimden oy talep ediyor anlamakta zorlanıyorum” dedi.
CHP’DEN TRANSFERLERİ NEDEN YAPTIN?
“Ali Ertem sağ seçmene bu kadar madem değer ve önem veriyordu Meclis listesi yaparken CHP ve diğer partilerden yaptıkları transferler neyin nesi?” diye soran BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, “Bir insan 10 yıl Belediye Başkanlığı yapacak, hem de iktidar partisinde ve 10 yıl sonra yeniden Aday olduğunda her köşe başına, sokak ve caddelere kendini tanıtmak için afişler asacak, broşürler dağıtacak. Bunu benim aklım hayalim almıyor. Sen kendini 10 yılda bu halka tanıtıp, anlatamadıysan afiş ve broşürlerle mi anlatacaksın?” diye sordu.
AKP İLE CHP ARASINDA FARK YOK
Seçimi BBP’nin kazanacağına inandığını ifade eden İlçe Başkanı Demircan, “Biz seçimden açık ara galip ayrılacağımıza inanıyoruz ama biz kaybedip, CHP veya AKP kazanırsa kazanan iki durumda da CHP ve onun siyasi görüşü olacak. Meclis listelerine baktığınız zaman AKP’de bir tane partiye emek vermiş, hizmet etmiş insan bulamazsınız. CHP’nin Aday Adayı olan bir isim bu gün adamları ile birlikte AKP’yi ele geçirmiştir. Bunu tüm vatandaşlarımız yakından bilmektedir” dedi.
OKUL NEDEN BUHARLAŞTI?
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği Tepe Emlak Konutları’ndaki okul ile ilgili Belediye Başkanı Ali Ertem’den cevap beklediklerini ifade eden Turan Demircan, “%25 emsal artırımı sonucu Meclis’ten geçen  arsa ve onun karşılığında yapılacak olan 24 derslikli okul nasıl buharlaştı?  Buradaki rant kimlerin cebine gitti? Kendisi bu sorulara cevap vermeli, aksi takdirde ayın 20’sinden sonra belgeleri ile birlikte biz açıklayacağız” ifadesini kullandı.
OY SATIN ALMAYA ÇALIŞAN ŞEREFSİZDİR
Bazı siyasi partilerin para vaadi ile oy toplamaya çalıştığı duyumlarını aldıklarını ifade eden İlçe Başkanı Demircan, “Kim vatandaşın oyunu para karşılığı almaya çalışıyorsa o kişiden aşağılık, şerefsiz bir kişi daha olamaz. Oyun namus olduğunu ve satılık olmadığını bilmeyenler herkesi kendi gibi satılık sanarak oy satın alma gayreti içine girmişler. Onlara açık ve net çağrıda bulunuyorum. Hiçbir namuslu vatandaşın oyu satılık değildir. Herkesi kendi gibi satılık görenler bu tür davranış ve icraatlardan vazgeçsinler” açıklamasını yaptı.
O DEDİKODUYA SERT ÇIKTI
BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, “Bizim için son anda AK Parti’ye yatacak vs. diye dedikodu çıkarıyorlar. Buradan net söylüyorum, o dedikoduları çıkaranlar namussuz ve şerefsizdir. Seçimlerde bir başka partiye yatan ve çekilen de şerefsizdir” dedi.
BİZ DE DÖNEKLİK VE FIRILDAKLIK OLMAZ
“Biz rahmetli Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde siyaset yapıyoruz. Biz de döneklik, fırıldaklık olmaz. Teşkilatımızı, Adayımızı, satın alacak parayı henüz Merkez Bankası basmadı” diyen BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, yerel seçimlerinin masa başında hesap, kitap yaparak, kirli oyunlar kurarak kazanılmayacağını belirterek, “Seçimler meydanlarda, sahada, Belediye Başkanı Adayınızın kişiliği, karakteri ve çalışması ile kazanılır. Meydan ise işte meydan, saha ise işte saha, Başkan ise işte Başkan” dedi.
BBP VE DİĞERLERİ VAR
“Biz halkımıza güvendik, inandık. Bu inanç ve güven sayesinde bugün arkamızda on binler var” diyen BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, 30 Mart akşamı BBP Bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceklerine inançlarının tam olduğunu belirterek, “Bu seçimlerde BBP ve diğerleri var. Bunu herkes görecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) - 10 yıl önce
başkan helal olsun..şu soruları da sorsaydın keşke;2004/2009 yılları arasında valilik izni olmadan yurtdışı gezileri oldu mu?(rusya,moldova,v.s. gibi),belediyede kimlerin yakınları taşeronlar vasıtasıyla istihdam edilmektedir??
Avatar
... - 10 yıl önce
ali ertem in açıkladığı anket ali ertem in evinde yapılmış...:)
Avatar
kendi insanına değer vermeyen kendisi için çalışır. - 10 yıl önce
mhp ile birleşin hoşunuza gitmesede gerçek bu vahap=ali birbirinden farkı yok.o zaman farklı genç dinamik temiz koray olsun .
Avatar
Şemsettin ÖZTÜRK - 10 yıl önce
büyük birlik partisini satınalmaya dünde paranın gücü yetmedi bü günde yetmeyecektir. yolun açık olsun büyük birlik partisi ve başkan adayı.
Avatar
DOĞRUCU DAVUT - 10 yıl önce
büyük birlik partisinin tüm gönül verenleri hepsi birbirinden değerli ve erdemlidir. paranın güce yetse idi karaaağaç belediye başkan adayı şemsettin öztürkü satın almaya yeterdi. ve paranın gücü yetmedi satın da alamadılar.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
kusura bakmayın ama muhsin başkanın vefatından sonra ortadan kaybolmuş ne ülke mselesinde ne de çerkezköyün sorunlarında gıkı çıkmamış olsa olsa seçimde akp ye küstüğü için bbp den aday olmuş bir partiyi kim niye desteklesin? mhp yi destekleyin bari bbp nin zaten kazanması mümkün değil.
Avatar
yalnız kurt - 10 yıl önce
BİZ DE DÖNEKLİK VE FIRILDAKLIK OLMAZ diyosunda başkan ,adayınız bbp lkten kazandı gitti akp ye.ordan adaylıkta yerbulamadı gedli bbp ye milyonda bir ihtimal başkanlıgı kazansa 3 ay içinde iktidar partisi kim olursa olsun geçer. Böle yapmak fırıldaklık diilmi. Bunu aday göstermek fırıldaklık dilmi başkan.rahmetli muhsin başkan yaşasaydı tekme tokat döverdi sizleri inan.
Avatar
:) - 10 yıl önce @vatandaş
mhp nin kazanması mümkün,bbp nin mümkün değil öyle mi?kargalar sana gülmeye başladı..:)