Belediye’den engelli öğrencilere karne sürprizi

Çerkezköy Belediyesi Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerine karne hediyesi olarak futbol ve voleybol topu hediye etti.

Belediye’den engelli öğrencilere karne sürprizi
15 Haziran 2014 Pazar 08:05

İNCELEMELERDE BULUNDU
Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Okul Müdürü Serdar İÇ ve Müdür Yardımcısı Rizvan ÖZTÜRK'ten de okul ve öğrenciler hakkında bilgi alındı. Bu tür okulların engelli çocuklarımızın sosyalleşmesinde ve toplumla kucaklaşmasında büyük önemi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Can, özverili çalışmalarından dolayı okul yönetimine teşekkür etti.
TEBRİK ETTİ
Ziyaretin son bölümünde öğrencilere hediyelerini veren ve birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Atilla Can, minikleri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.