Belediyenin spora desteği sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin başarılı spor kulüplerinden Atatürk İ.Ö.O. Spor Kulübü’ne malzeme desteği yapıldı

Belediyenin spora desteği sürüyor
06 Şubat 2013 Çarşamba 08:43

Çerkezköy Belediyesi,  Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü’ne malzeme desteğinde bulundu.
BELEDİYEDEN MALZEME YARDIMI
Belediye tarafından kulübe 15 takım eşofman-forma, 40 voleybol, 20 basketbol topu verildi. Kulüp Başkanı Mehmet Danyeli, spora verdikleri destekten ötürü Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ederken, Ertem de bu konuda ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, “Bu sporcularımız ileride bizim gururumuz olacak. Biz de yerel yönetim olarak destek olmak zorundayız. Küçük de olsa katkımız olduysa bu bizi mutlu eder” dedi.
AMACIMIZ SALONLARDA BAŞARILI OLMAK
2 yıl önce kurulmuş olmalarına rağmen bugüne dek gerek voleybolda, gerekse basketbolda birçok başarılı sonuca imza attıklarını ifade eden Mehmet Danyeli, “200 lisanslı sporcumuz, 16 farklı takımımızla sahalardayız. Çerkezköy’de altyapısında en fazla oyuncu olan kulübüz. Amacımız, spor salonlarında başarılı olmak” dedi. Danyeli, altyapının da kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekerken, buradan yetişen sporcuların hem kendi kulüpleri hem de Çerkezköy için önemli olduğunu dile getirdi.
DİĞER KULÜPLERE DE ÖRNEK OLUYORLAR
Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nü elde ettiği başarılardan ötürü kutlayan Ali Ertem, bu başarıların devam etmesini dilerken, kulübün Çerkezköy’de alt yapı düzeyinde önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, “Sporcular çalışıyorlar, bunun da karşılığını alıyorlar. Ayrıca, diğer kulüplere de örnek oluyorlar” diye konuştu.
İLERİDE GURURUMUZ OLACAKLAR
Ertem, bu tip kulüplerde Çerkezköy’ün kendi çocuklarının yetişmelerinin de önemine vurgu yaparken, “Bu çocuklarımız ileride bizim gururumuz olacak. Biz de yerel yönetim olarak destek olmak zorundayız. İmkanı olan herkes sporculara sahip çıkmalı. Onların geleceği bizim geleceğimiz. İlerde Çerkezköy’ün adını duyurdukça biz de onlarla gurur duyacağız. Bu kulüpler, çocukların iyi yetişmesi açısından çok önemli. Bu konuda herkese görev düşüyor. Sporcuların yetişmesini sağlayan kulüp idarecilerine, antrenörlerine ve elde ettikleri başarılardan ötürü sporculara bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kulüp idarecileri, Antrenörler ve sporcular da desteklerinden ötürü Ali Ertem’e teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.