Biri bunları tutsun!

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak, 'Oruç Beni Tut', 'Şefaat Ya Resulallah', 'Ramazan Ayınız Mübarek Olsun' şeklinde sloganlar yazdırarak hazırlattığı 500 bez afiş direklerde rüzgarın toplamasını bekliyor!

Biri bunları tutsun!
15 Ağustos 2013 Perşembe 08:05


Yoksa rüzgar götürecek. Rüzgarın götürmedikleride zaten parça parça olacak... Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayı için özel olarak hazırlattığı 500 bayrak, Ramazan Bayramı'nın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala aydınlatma direklerinde sallanıyor.
500 BEZ AFİŞ TOPLANMAYI BEKLİYOR
Ramazan ayı nedeniyle camilerde bu yıl mahya ve kandil gibi süslemelere giden Çerkezköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bir başka uygulama üzerlerine çeşitli sloganlar yazılan bez bayraklar oldu. Kent merkezinin en hareketli ve işlek caddelerinde aydınlatma direklerine  asılan 500 bez afiş üzerine yazılan sloganlarla Ramazan ayının anlam ve önemine dikkat çekmişti. Ancak şu günlerde bu bayraklar rüzgar nedeniyle parça parça olmak üzere. Kimi de oldu bile!
30 DEĞİŞİK SLOGAN YAZILDI
Rüzgardan ters dönen ve oldukçada kirlenen bez afişlerin bir haftadan beri toplanmaması tepki çekiyor. Belediye, 500 afişte 30 farklı slogana yer vermişti. Çerkezköy Belediyesi, hazırlattığı bez afişlerde,  "Oruç Beni Tut", "İftarınız güzel kalbiniz huzur bulsun", "Oruç ayı yardımlaşma ayı", "Ramazan ayında cennetin kapıları açılır", "Hoşgeldin ey şehri Ramazan", "Şefaat ya Resulallah", "Ramazan ayınız mübarek olsun"gibi sloganlar yer aldı.
İSRAF DA HARAM
Günlerden beri toplanmayan bayrakların rüzgara kapılmaları an meselesi. Bazıları bir daha kullanılamaz hale gelen bayrakların Belediye yetkililerince toplanması bekleniyor. Ramazan ayına özel olarak hazırlanan afişlerin direklerde rüzgara teslim edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, "Belediye, fazla yırtılmadan bu bayrakları toplayıp temizleyip saklarsa belki seneye de lazım olur. 500 tane afişe verilen para seneye bir daha verilmemiş olurdu. Belediye önümüzdeki yıl bu sloganların arasına 'İsraf haramdır' diye de yazarsa iyi olacak" temennisinde bulundu.
Haber: ABDULHAMİT ALBEZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.