Birlikteliğimizi bozarsak 1 Nisan şakası yaparlar

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, Kapaklı’nın ilçe statüsüne kavuşmasının ardından ilk İlçe Danışma toplantısını gerçekleştirdi. İlk olma özelliğine sahip toplantıda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, “Bu dönemde gerek başkan gerekse meclis üyeliklerine müracaat edecek arkadaşlara özellikle söyleyeceğimiz birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve neden birlikte hareket etmeleri gerektiğini unutmamalarıdır. Sonuç açıklandığı zaman bu birlikteliği bozacak durumlardan kaçınmalıdırlar. Eğer birlikteliğimizi bozarsak birileri bize 1 Nisan şakası yapacaktır” dedi.

Birlikteliğimizi bozarsak 1 Nisan şakası yaparlar
03 Ekim 2013 Perşembe 07:14

DANIŞMA TOPLANTISI ÖNCEKİ AKŞAM YAPILDI
AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Kapaklı’nın ilçe olmasının ardından ilk ilçe danışma toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Ali İhsan Mandalı düğün salonunda saat 20.00’da başlayan toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyeleri Sait Yazı ile Şener Çelikayar, AK Parti Tekirdağ İl Başkan yardımcısı Aytekin Öklü, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan aday adayları, AK Parti Çerkezköy ve Kapaklı İlçe yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

YEREL İKTİDARA HER ZAMANKİNDEN DAHA YAKINIZ
Açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti oluşturuldu. Oluşturulan divan heyeti başkanlığına Aytekin Öklü, divan üyeliklerine ise Osman Aşık, Metin Kanat, Murat Eviş ve Emine İstek seçildi. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapmak üzere AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan kürsüye geldi. Orhan, birincisini gerçekleştirdikleri ilçe danışma toplantısının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu güzelliği bize lütfeden Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı gıyabında sizlerin huzurunda saygıyla selamlıyorum. Herkesin bildiği gibi yönetim kurulumuz ve birim başkanlıklarımız oluştu. Önümüzdeki yerel seçimlere teşkilatımızı götürecek olan bu yönetimin Kapaklı’ya ve Tekirdağ’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yeni oluşan genç ve dinamik yönetim kadrosuyla yerel iktidara her zamankinden daha yakınız” dedi.

İŞ BİLENİN, KILIÇ KUŞANANINDIR
Tekirdağ’da ve Kapaklı’da AK yönetimin ayak seslerinin şimdiden duyulmaya başladığının altını çizen Ali Osman Orhan, “Kapaklı’da her gün biraz daha güçlenerek hazırlandığımız bu seçimlerin sonucunda AK Parti bayrağını Kapaklı ve Büyükşehir’e dikeceğiz. Kapaklı’nın yeni ilçe olmasıyla beraber çok fazla yatırıma ve hizmete ihtiyacı var. Bu çok açıktır ki eğer Kapaklı Belediyesi AK Partili bir belediye olursa buraya yapılacak olan yatırımların bir an önce devreye girmesi sağlanacaktır. Gerek hükümete gerekse bürokrasiye daha rahat ulaşacaktır. Mesela biz Kapaklı’ya büyük bir hastane istiyoruz. Bu talep için Ankara’da AK Parti belediyesinin mi yoksa muhalefet bir belediyenin mi sesi daha gür çıkacaktır. Çünkü iş bilenin kılıç kuşananındır. Bu bizim için bir görevdir. Bugüne kadar ki süreçte partimiz adına büyükşehir yasasını herkese anlatarak teşkilat çalışmalarına destek veren, aday olmayı düşünen arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİRLİKTELİK BOZULURSA 1 NİSAN ŞAKASI YAPARLAR
1 Ekim tarihi itibariyle Belediye Başkan Adaylığı ve Meclis Üyesi Adaylıkları için müracaatların başladığına değinen Orhan şöyle devam etti; “1 Kasıma kadar bu süreç yani müracaat süreci devam edecektir. Bu dönemde gerek başkan gerekse meclis üyeliklerine müracaat edecek arkadaşlara özellikle söyleyeceğimiz birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve neden birlikte hareket etmeleri gerektiğini unutmamalarıdır. Sonuç açıklandığı zaman bu birlikteliği bozacak durumlardan kaçınmalıdırlar. Eğer birlikteliğimizi bozarsak birileri bize 1 Nisan şakası yapacaktır. Zamanını, emeğini, evini, eşini, işini ihmal edip, gece gündüz demeden çalışan insanlarımız var. Yaz kış gerek stantlarda gerekse ev ev dolaşarak üye çalışmaları yapan insanlarımız var. Hiç kimsenin bu insanların beklentisi olan AK Parti belediyesinin önünde engel olmasına tahammül edemeyiz ve etmeyeceğiz de”

TEKİRDAĞ VE KAPAKLI HAZIR
30 Mart 2014’te yapılacak olan seçimin Kapaklı’da AK Partinin zaferiyle sonuçlanacağını belirten Orhan, “Bu mücadelede kendisine hedef koyan arkadaşlarımızdan bazılarının yapmış olduğu çalışmalara, özellikle üye çalışmalarına yapmış oldukları katkılardan dolayı minnettarım. Zamanı geldiğinde bu çalışmalar bizim için bir ölçü olacak ve herkes hak ettiği yeri alacaktır. Gençlik Kolları Başkanlığına Ersin Gürses kardeşimiz atandı. Kendisine de buradan hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Dinamik ve özverili bir gençlik kolları her zaman diğer teşkilat birimlerini de harekete geçirecektir. Kısacası istesek de bize durmak yok. Trakya’da Tekirdağ’ı Büyükşehir, Kapaklı’yı İlçe yapan Başbakanımıza vefa borcumuzu ancak ve ancak Tekirdağ’da ve Kapaklı’da Belediyelerimize AK Parti bayrağını dikerek öderiz. Bunun için teşkilatım, Kapaklı ve Tekirdağ hazır. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi. 

TÜM OLUMLU HİZMETLERE KATKIDA BULUNDUK

İlçe Başkanı Ali Osman Orhan’ın ardından kürsüye gelen Kapaklı Belediyesi Meclis üyesi Ali Doğuş, konuşmasını belediye meclis üyeleri adına yapacağını ifade ederek, “İlk ilçe danışmamız olması nedeniyle bu durumdan bir Kapaklılı olarak gurur duyduğumu, ilçe danışma toplantımızın bugün ve ilerleyen zamanlarda bizim açımızdan önemli hizmetler yapabilmeye vesile olmasını yüce rabbimden diliyorum. Tabi ki bu dileğimizin gerçekleşmesi için hepimizin gönülden çok çalışması, birlik ve beraberliğimize zarar verebilecek söz, hal ve davranışlardan uzak olmamız, bireysel hedeflerimizin partimizin, insana hizmet anlayışının önüne geçmemesi gerekiyor. Bizler belediye meclis üyeleri olarak Kapaklı’da geçen dönem içinde ilçemizde iktidar olamadığımız için birçok konuda yeterince etkin olamasak da Kapaklı halkının yararına tüm konularda yapılan hizmetlere olumlu katkıda bulunduk, vatandaşlarımızın zararına olacak bazı konularda ise etkin muhalefet yaparak iktidarın yanlıştan dönmesini sağladık” diye konuştu.

HER İKİ BELEDİYEYİ KAZANAMAZSAK ÖKSÜZ VE YETİM KALIRIZ
Doğuş konuşmasının devamında ise, “Seçim yılına sıkıştırılmış olsa halen devam eden yaklaşık 20 milyon TL’lik hizmet yatırımda halen iktidar olan Belediye Başkanının, partimizin gücünden korkması ve belediye meclis üyelerimizin etkin muhalefet etmesi önemli faktör olmuştur. Bizler önümüzdeki dönemde üstelik yeni ilçe olmamız ve Tekirdağ’ın Büyükşehir olması da, bize kat ve kat daha güç katacağı bir dönemde öncelikle ilçemiz ve Büyükşehir Belediyesini kazanamaz isek hem öksüz hem yetim kalırız. İlçemizi kazanıp Büyükşehir Belediyesini kazanamazsak yine yetim kalırız. Her iki durumda bizim için çok kötü olur, vatandaşımıza istediğimiz ve onların layık olduğu Ak Belediyecilik hizmetini götüremeyiz. Başta kendimiz olmak üzere hiç kimseye hesap veremeyiz” dedi.

AK PARTİNİN KAZANMASI DEMEK VATANDAŞIN KAZANMASI DEMEKTİR
Ali Doğuş konuşmasının sonunda ise şunları söyledi; “Seçimleri kazanmak zorundayız. Çünkü belediyecilik bizim işimiz. AK Partinin seçimleri kazanması demek tüm vatandaşların seçimleri kazanması demektir. Böyle bir durumda Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı yapacak herkesin de dolaylı olarak kazanması demektir. Zaten teşkilatımız bu süreci partimiz ve vatandaşlarımızın menfaatini düşünerek en iyi şekilde yürütecektir. Kazanacak ve hizmet edecek adayları belirleyecektir. Bu nedenle aday adaylığı sürecine girecek herkese başarılar dilerken, saygı, sevgi ve hoşgörü içinde bir süreç temenni ediyorum”

BASINA KAPAKLI DEVAM ETTİ

Kapaklı Belediyesi Meclis üyesi Ali Doğuş’un konuşmasını tamamlamasının ardından İlçe Danışma toplantısı basına kapalı devam etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.