Bozdağ mandalina kasalarını toplattı

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ korsan yollardan esnafın işine ortak olan seyyarlara karşı savaş açtı! Bozdağ, esnafında cadde ve sokaklarda tezgah kuranları zabıtaya şikayet etmesini istedi.

Bozdağ mandalina kasalarını toplattı
09 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ cadde ve sokaklara tezgah kurup, esnafın işine ortak olan seyyarların zabıtaya bildirilmesini istedi. Akbank'ın yanında kasa kasa mandalina satan bir seyyar satıcıyı zabıtayı arayarak şikayet edip, tezgahını toplatan Başkan Bozdağ, esnaftanda duyarlı olmasını istedi. Bozdağ, "Böyle mal satanları esnafımızda derhal Zabıta'ya bildirsin" çağrısında bulundu.

ZABITAYI ARAYIN!
    Korsan yollardan tezgah kurup esnafa zarar veren seyyar satıcılara karşı savaş açan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, geçtiğimiz günlerde Akbank Çerkezköy Şubesi önünde kasa kasa mandalina satan bir kişiyi görünce hemen telefonla zabıtayı aradı. Zabıtaya şikayette bulunan Bozdağ, mandalina satan seyyarın tezgahını toplatırken üyelerine de çağrıda bulundu.
    Bozdağ, "Dükkan kirası yok, vergi yok, sağlıklı koşullar yok, satış yapıyorlar. Esnafda akşama kadar vergisini, kirasını verdiği, Tarım Müdürlüğü ve Belediye tarafından denetlendiği, ruhsat aldığı işyerinde bekliyor ki satış yapsın. Bu tip satış yapanlara müsamaha göstermemiz mümkün değil. Esnafımızda gördüğü yerde zabıtaya bildirsin. Halkımızda korsan olarak satış yapanlara ilgi göstermesin hatta mümkünse zabıtaya bildirsin" dedi.
    Başkan Bozdağ sözlerini seyyar satıcılarla ilgili olarak, "Bunların çoğu Çerkezköylü değil. Dışardan gelip burda mallarını satıp gidiyorlar. Çerkezköyün iyiliği için, esnafımızın ayakta kalması için bunlara ilgi göstermemeliyiz" diyerek tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.