Bozdağ ve ekibi yılsonu yemeğinde buluştu

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri yıl sonu yemeğinde bir araya geldi. Yemekte bir yılın genel bir değerlendirmesi yapılırken, Star TV’de yayımlanan ‘Benim Kuaförüm’ isimli yarışma programında birinciliği elde eden Çerkezköylü milli kuaför Gökhan Akı’ya plaket takdim edilerek, makas ve saç kurutma makinesi hediye edildi

Bozdağ ve ekibi yılsonu yemeğinde buluştu
09 Aralık 2014 Salı 08:11

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Oda Yönetim Kurulu Üyeleri yıl sonu yemeğinde bir araya geldi. Programa Star TV’de yayımlanan ‘Benim Kuaförüm’ isimli yarışma programında birinciliği elde eden Çerkezköylü milli kuaför Gökhan Akı da katıldı.

YILSONU YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemekte yılın genel bir değerlendirmesi yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek programa katılanlara teşekkür etti.

BUNDAN SONRA DA BAŞARILARINI BEKLİYORUZ

Bozdağ, programda ‘Benim Kuaförüm’ isimli yarışma programında birinciliği elde eden Çerkezköylü milli kuaför Gökhan Akı’yı başarısından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Bozdağ, Gökhan Akı’nın başarılarıyla kendilerini gururlandırdığını söyleyerek “Bundan sonra da kendisinden başarılar bekliyoruz. Kendisi Çerkezköy’ün ismini hem ulusal, hem de uluslararası alanda başarıyla duyuruyor” ifadelerini kullandı.

BOZDAĞ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ali Bozdağ konuşmasını tamamlamasının ardından Gökhan Akı’ya başarısından ötürü plaket sunarak, kuaförlük mesleğini temsilen makas ve günü anısına hediye (Saç kurutma makinesi) takdim etti. Gökhan Akı, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Yemeğin ardından program sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.