“Bremen Mızıkacıları” Çocuklarla Buluştu

Kapaklı Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk tiyatrosu ilçedeki çocuklar için sahnelendi

“Bremen Mızıkacıları” Çocuklarla Buluştu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Kasım 2021 Cuma 12:25

Kapaklı’da Kültür ve Sanat etkinlikleri ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk tiyatrosu ile başladı.

"YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ"

Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen çocuk tiyatrosuna ilgi yoğun oldu. 3 seans şeklinde sahnelenen oyuna katılan çocuklar oyun sonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK”

Tiyatro sonunda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ilk olarak çocuklara yönelik bir etkinlik yapmak istediklerini söyledi. Çetin, “Bugün çocuklarımıza güzel bir gün yaşatmak istedik ve onları güzel bir oyun ile baş başa bıraktık. İnşallah bundan sonra çocuklarımıza yönelik bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” dedi. Başkan Çetin, tiyatro oyuncularına çiçek takdim ederek emekleri için teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.