Bu defa Edirne TESKİ’ye örnek olsun

Edirne Belediyesi’nden abonelerine gelen suya zam yok mesajı Edirneliler tarafından olumlu karşılandı.

Bu defa Edirne TESKİ’ye örnek olsun
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Kasım 2023 Çarşamba 19:10

Kurulduğu günden bu yana uygulamış oldukları fiyat politikalarıyla vatandaşın tepkisini çeken TESKİ’nin (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) sosyal belediyecilik kapsamında Edirne Belediyesi’ni örnek alması bekleniyor.

Tekirdağ’da yaşayan su aboneleri, tarihte hiç rastlamadıkları şekilde,  evlerine gelen su ve atık su  faturasının elektrik faturasından daha fazla olduğunu ifade ediyorlar.

Dünyayı kasıp kavuran Kovid-19 salgını sırasında da abonelerine büyük kolaylıklar sağlayan Edirne Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü, şimdi de artan hayat pahalılığında Edirne’de yaşayan vatandaşlar için bir adım daha attı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adıyla,  Edirne abonelerine atılan mesajda, 1 Aralık 2023 tarihi itibariyle su fiyatında %30 indirime gidildiği ve bunun seçim için göstermelik değil bütün 2024 yılını kapsayacak şekilde olduğu vurgulandı.

Benzer uygulamaları daha öncede yapan Edirne Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü’nün TESKİ’ye örnek olmasını diliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.