Bu görüntü tarih oldu

Çerkezköy–Çorlu yolunda TIR’ların mecburiyetten parklanmaları nedeniyle oluşan trafik sorunu, Veliköy Mahallesi’ndeki TIR Parkı’nın hizmete açılmasıyla sona erdi.

Bu görüntü tarih oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Eylül 2022 Pazartesi 10:58

Yeni Tır Parkı’nın, Veliköy Mahallesi’nde eski futbol sahasının da içinde bulunduğu 52 dönümlük alana yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemizin iştiraki olan ÇERTAŞ (Çerkezköy Tarımsal ve Kimyasal Ürünler Üretim Satış ve Pazarlama A.Ş.) tarafından 52 dönümlük alan Milli Emlak’tan 4 yıllığına kiralandı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından alanda gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde yeni Tır Parkı hizmete açıldı” dedi.

Yeni Tır Parkı’nın yaklaşık 360 Tır kapasiteli olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Gümrük hizmetlerinin de verildiği Tır Parkı alanının içinde sosyal ihtiyaç alanları da (Cafe, restoran, WC, vb.)  yapıldı” ifadelerini kullandı.     

Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde parklanan Tırların, hem yaya ve araç trafiği açısından tehdit oluşturduğunu hem de görüntü kirliliğine neden olduğunu sözlerine ekleyen Akay, “Yeni Tır Parkımızın hizmete açılması ile birlikte bu problemler de ortadan kalkmış oldu” açıklamalarında bulundu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.