BU SEÇİM CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİN PROVASI

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından yapılan aday adayları tanıtım gezileri kapsamında Gümüşhaneliler Derneği ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Aday Adayları kendilerini tek tek tanıtarak, yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti'ye oy istedi

BU SEÇİM CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİN PROVASI
16 Kasım 2013 Cumartesi 08:06

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Belediye Başkan Aday Adayları'nın tanıtım gezileri kapsamında Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti. Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Cemil Cahit Şeker ve yönetiminin karşıladığı Ak Partililer, aday adaylarını tek tek tanıtarak yapılacak yerel seçimler için partilerine oy istedi. Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, "Önümüzdeki seçimler sadece bir belediye başkanlığı seçimi değil. Cumhurbaşkanlığı seçiminin provası."dedi.

GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİLER
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cemil Cahit Şeker, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dernek binasında ağırladığı Ak Partililer'e 'Hoşgeldiniz" dedikten sonra sözü Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ'a bıraktı. Başkan aday adaylarının tanıtımına geçilmeden önce Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, önümüzdeki seçimlerin Cumhurbaşkanlığı seçim provası olduğunu söyledi.

CUMHURBAŞKANLIĞI PROVASI
Gümüşhaneliler'e ziyaret nedenlerini anlatan Başkan Aleattin Demirbağ, "Kış aylarında dernek ve kahve ziyaretleri yaptık. Yaz aylarında da geceler kısa olduğu için daha çok esnaf ziyareti yapıyorduk. Bu kapsamda birçok kez buraya geldik. Sizlerin sorunlarını, taleplerin dinledik. Ancak bu kez artık seçim için geldik. Belediye Başkan Aday Adaylarımız burada. Hepsi sizlere kendilerini tanıtacak. Zaten birçoğunu tanıyorsunuz. Bizlerde sizleri tanıyoruz. Aranızda Ak Parti üyesi olan Gümüşhaneliler'de var. Adaylarımız kendilerini tanıttıktan sonra varsa sizlerin sorularını alacağız. Bizler sizleri dinleyeceğiz."dedi. Başkan Demirbağ, yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu hatırlatarak  sözlerine şöyle devam etti: "Bu seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını biliyorsunuz. Mart ayında yapılacak yerel seçimden 5 ay sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçim aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçim provasıdır. Bu yüzden çok önemli. Ak Parti'nin Çerkezköy'deki hizmetlerinin devamı, Türkiye'deki hizmetlerinin devamı için sizlerden destek istiyoruz. Birçok hizmet dışında Ak Parti Türkiye için çok önemli olan sorunları da çözdü. Bildiğiniz gibi yılların sorunu olan türbanı çözdük. Artık türban sorunumuz yok. Bu gibi hizmetlerin devamı için desteğinize ihtiyacımız var. Bugün bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve sözlerimi aday adayı arkadaşlarıma bırakıyorum. İnşallah bu aday arkadaşlarımızdan birine adaylık nasip olacak. Sonra hep beraber, burada gördüğünüz tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte bu adayımızın arkasında olacağız, destekleyeceğiz."

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI
Demirbağ'ın konuşmasının ardından aday adayları sırayla kendilerini tanıttı. İlk olarak konuşmaya Gümüşhaneli olan daha önce Çerkezköy Gümüşhaneliler  Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yeğin konuştu. Yeğin'in ardından Belediye Başkan Aday Adayı Habib Bilgin, Süleyman Ak ve Ali Ertem sırasıyla konuştu. Süleyman Ak, Belediye Meclis üyeliği görevini yürüttüğünü hatırlatarak, "Gümüşhaneliler'e belediyenin altyapı, yol, kaldırım gibi inşaat işlerinden bahsetmeye gerek yok. Çünkü Gümüşhaneliler zaten inşaatçı. Bu işi iyi bilir. Takdir ederler." ifadelerini kullandı. Habip Bilgin ise konuşmasında aday adayları arasında kimin aday gösterileceğinin önemli olmadığını vurgulayarak, "Ak Partimizi tekrar Çerkezköy'de iktidar yapmak için çalışıyoruz." dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, iki dönemden beri Belediye'yi yönettiğini hatırlatarak, "Çerkezköy'ün 2004'ten önceki halini de biliyorsunuz, şimdiki halinide. Süleyman kardeşimiz Gümüşhaneliler inşaatçıdır. Bilirler dedi. Çok doğru söyledi. Çerkezköy'de bizden önce 35 bin metrekare inşaat ruhsatı verilmişti. Bizim dönemimizde 500 bin metrekarenin üstüne çıktı. Bu tabii kendiliğinden olmadı. Belli bir plan ve programın, çalışmanın sonucunda gerçekleşti. Çerkezköy'de 2004 ve öncesi kronik sorunlardan ne varsa hamdolsun bugün yok. Çerkezköy'ü Trakya'nın yıldızı yapmaya çalıştık. İddia ediyorum. Trakya'da Çerkezköy Belediyesi gibi bir belediye yok." diye konuştu. Ertem'in ardından diğer aday adayları, kendilerini tanıttı.
Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, Mehmet Sürücü, Hanifi Belindir ve Mehmet Danyeli ile Faruk Korkmaz birer konuşma yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haydar k. - 10 yıl önce
bırakın basbakan uzerınden sıyasetı kendınızı tanıtın secımden sonra basbakan olmayacak..