Bu yıl araba, gelecek yılda dayalı döşeli ev

Bony Çorap çalışanları Silivri Garden Restaurant’ta düzenlenen yılbaşı etkinliğinde bir araya geldi. Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya tarafından geleneksel hale getirilen yılbaşı etkinliğinde çalışanların canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, yapılan çekiliş ile de bir çalışana otomobil hediye edildi.

Bu yıl araba, gelecek yılda dayalı döşeli ev
22 Aralık 2014 Pazartesi 22:31

 BU YIL GARDEN’DA DÜZENLENDİ

Bony Çorap tarafından düzenlenen yılbaşı etkiliği bu yıl Garden Restaurant’ta yapıldı. Düzenlenen yılbaşı etkinliğine Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya ve kızı Edanur Gülkaya, AKP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Bony Çorap Genel Müdürü Tahsin Deniz ile yaklaşık 300 Bony Çorap çalışanları katıldı.

ÖNEMLİ OLAN VAZİFENİN HAKKIYLA YERİNE GETİRİLMESİDİR

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, “Bony Çorap olarak 2014 yılında çok başarılı yatırımlara imza attık. Bırakın Türkiye’yi ya da Avrupa’yı, dünyanın en iyi fabrikası haline geldik. Bu bir ekip işidir. Eğer ekibiniz düzgünse, çalışanlarınız bu işi kendi işi gibi sahipleniyorsa işte o zaman başarı kendiliğinden gelir. Bu yüzden Bony’de herkes işini kendi işiymiş gibi yapacak. Dünyanın bir kanunu var ve herkes patron olamaz. Herkes müdür olamaz. Herkesin vazifesi farklıdır. Önemli olan verilen vazifenin hakkıyla yerine getirilmesidir” diye konuştu.

MUTLU BİR FABRİKAYIZ

Gülkaya konuşmasının devamında ise, “Bin tane yarım adam bir tam adam etmez. Dolayısıyla bin tane yarım iş, bir tam iş etmez. Başarısızlıkların arkasında yatan en temel neden yarım bırakılan işlerdir. Allah’a şükür bugün dünyanın en modern tesislerine sahibiz. Allah herkese akıl fikir verdi. Önemli olan onu nasıl kullandığımızdır. Allah sağlığımızı elimizden almazsa daha uzun yıllar birlikte çalışacağız. Biz mutlu bir fabrikayız” dedi.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya’nın konuşmasını tamamlamasının ardından Grup Sefa’ın seslendirdiği şarkılarla çalışanlar doyasıya eğlendi. Gecede ayrıca 15 yılını doldurmuş çalışanlara plaket ve hediyelerini de Hasan Gülkaya takdim etti. Fabrikada 10 yılını doldurmuş olan 80 çalışana da plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Programın devamında çekilişle 30 talihli Bony çalışanına çeyrek altın hediye edildi. 

GELECEK YILDA DAYALI DÖŞELİ EV VERİLECEK

Gecenin en büyük sürprizi ise araba çekilişi oldu. Hasan Gülkaya, kızı Edanur Gülkaya ve Tahsin Deniz’in çektiği kura sonucu Bony Çorap Fabrikası çalışanlarından Ayşegül Şimşek, 2014 model Renoult Clio marka aracın sahibi oldu. Çekiliş sonrası konuşan Hasan Gülkaya, bir sonraki yılda çekilişle bir çalışanına dayalı döşeli ev vereceğini açıkladı. Yılbaşı eğlencesi için özel hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından ünlü oryantal Silviya sahne aldı. Silviya muhteşem performansı ile kendisini izleyenleri adeta büyülerken, program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.