Bunlar artık yoruldu

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, İstasyon Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. İstasyon Mahallesi sakinlerinin yakın ilgi gösterdiği CHP Adayı Vahap Akay, 10 yıldır Çerkezköy ve Kızılpınar’ı yönetenlerin yorulduklarını ve iş yapmadıklarını belirterek, “Bunlar artık yoruldu. Şimdi değişim zamanı” dedi

Bunlar artık yoruldu
19 Mart 2014 Çarşamba 07:59

İstasyon Mahallesi’nin 10 yıldır kaderine terk edildiğini belirten vatandaşlar, “Maalesef İstasyon Mahallesi sahipsiz ve kimsesiz. Buralara yatırım yapılamıyor” diye serzenişte bulununca CHP Adayı Vahap Akay, “Belediye’yi yönetenler birkaç ana caddede kaldırım yapıp, bozmaktan ve yol yapıp, bozmaktan bir şey üretmiyorlar. Buralara sıra gelmiyor” dedi.
SPOR PARKI
YAPACAĞIZ
Kendisinin de İstasyon Mahallesi’nde evinin bulunduğunu ve ikamet ettiğini ifade eden CHP Adayı Vahap Akay, Belediye Başkanı olması durumunda İstasyon Mahallesi’ne bir adet spor parkı yapacaklarını ifade etti. Spor parkının içerisinde yürüyüş ve spor alanlarının olacağını belirten Vahap Akay, ayrıca gençler ve çocuklar için futbol, basketbol alanları yapacaklarını ifade etti.
BENZİNLİK
GÜNDEME GELDİ
İstasyon Caddesi’ni bozuk ve karanlık yollardan kurtaracaklarını ifade eden CHP Adayı Vahap Akay, bir mahalle sakininin “Namık Kemal Bulvarı’na bir benzinlik yapıldı ve yol daraltıldı. Bu konuda bir bilgi sahibi misiniz?” diye sorması üzerine, “Bu konuda net bir bilgim yok. Orada nasıl bir düzenleme yapıldı, nasıl bir planlama oldu bilmiyorum. Hepiniz gibi ben de bakıyorum her gün. Yola benzinlik yapıldı görüyorum. Yapanlar Başkanın her gün beraber olduğu yakın arkadaşları. Ne oldu, ne bitti net bilgim yok.  İnşallah 30 Mart’tan sonra Belediye’yi alırsak açıp, inceleyeceğiz, bakacağız. O zaman bu konuda daha net bilgi sahibi oluruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman - 10 yıl önce
mecliste senin de partin vardı diretselerdi de yapılsaydı. daha dün bbaşkanları ziyarte ediyordun şimdi saldırmaya başladın! ne dengesiz adamsın yahu! varsa yoksa koray başkan evelallah!
Avatar
alican - 10 yıl önce
dünyadan haberi yok. belediye başkanı olacak bir de. insan araştırır be! bu soruyu kahvede koray önsel'e sorduk. tüm ayrıntılarıyla anlattı. çünkü adam teknik bilgi sahibi. başkanlık için tecrübe,eğitim, bilgi gerekir. bu da sen de yok vahap. hiç cevap vermesen daha iyiymiş.