Bunlar kavanoz ile götürüyorlar

Atatürk Caddesi’nde bulunan Göre Otel altında Seçim Bürosu açan DP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. DP Adayı Erol Göre’nin en ilginç açıklaması ise 'Bal tutan parmağını yalar, ben de yalarım ama bunlar kavanozu da götürüyorlar' çıkışı oldu

Bunlar kavanoz ile götürüyorlar
10 Mart 2014 Pazartesi 07:13

Seçim Bürosu açılışında konuşan Demokrat Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre, Kıratın 10 yıldır ülkeyi ve Çerkezköy’ü yönetenlerden dolayı renginin değiştiğini belirterek, “Kıratın artık sinirden, stresten rengi değişti, asabileşti, huysuzlaştı. 10 yıllık vurguna artık yeter diyor!..Artık Kıratın şahlanma zamanı geldi” dedi.
MECLİS LİSTELERİ ÜZERİNDEN YÜKLENDİ
“İçinizden çıkan biri olarak Belediye Başkanlığı’na Adayım” diyen DP Adayı Erol göre, “Hepiniz benim için candan daha değerlisiniz. Hepinizi çok seviyorum” açıklamasını yaptıktan sonra AKP ve CHP’de tartışmalara neden olan Meclis listelerini eleştirdi.
İLGİNÇ BENZETME
“Biri Meclis listesi yazıyor, birbirlerine giriyor, diğeri tabanını düşünmeden daha 15 gün önce CHP’de olanları listesine yazıyor” diyen Erol Göre, “AK Parti’nin son kullanma tarihi geçmiştir. Meclis listesine bakın, Bermuda Şeytan Üçgeni gibi. Ali Ertem, Ömer Bey ve Remzi  Garip. Siz bunların Çerkezköy’e hizmet edeceğine inanıyor musunuz?” diye sordu.
BAL, PARMAK VE KAVANOZ GÖNDERMESİ
Siyasette ‘Bal tutan parmağını yalar’ diye bir deyişin olduğunu ve kendisinin de o göreve gelse parmağını yalayacağını açık yüreklilikle ifade eden DP Adayı Erol Göre, “Bal tutan parmağını yalar, ben de yalarım ama bunlar kavanozu da götürüyorlar” diye konuştu.
PİKNİK ALANI ELEŞTRİSİ
Belediye Başkanı Ali Ertem’in Ambardere’de Piknik Alanı yapacağını açıkladığını ifade eden DP Adayı Göre, “Tabi ki yapacaksın çünkü orada Garib’in 200 dönüm arazisi var. Ama bizim iktidarımız döneminde buyurmadan, kayırmadan, ayırmadan hizmet edeceğiz. Bunun için yola çıktık ve geliyoruz” ifadelerini kullandı.
İÇİNİZDEN BİRİ OLACAĞIM
Belediye Başkanı olması durumunda sürekli halkla iç içe olacağını, Belediye’yi Belediye Binası’ndan değil halkın içinden yöneteceğini  belirterek, “Hepimiz burada yaşıyoruz. Su paramızı, vergimizi burada ödüyoruz. Bunların karşılığında belediye zaten yolunuzu, kaldırımınızı afedersiniz ama mike mike yapacak” açıklamasını yaptıktan sonra önemli olanın evlerde anne ve babalarının okula giden çocuklarına harçlık verebilmesi, çeşitli kurslara gönderme imkanını yakalaması olduğunu belirterek, “İnsanlar bir de 10 yıllık veya 20 yıllık kredi borcunun altına girmişler ev sahibi olmak için. Evde çorba ve ekmek yiyorlar. Bu düzenin değişmesi lazım” şeklinde konuştu.
HERKESİN 1 OYU VAR
Seçim atmosferinde bazı derneklerin çıkıp ‘Arkamızda 2 bin, 3 bin oy var’ diye propaganda yaptığını ifade eden Erol Göre, “Bu nasıl bir aymazlık ve terbiyesizliktir anlamıyorum. Kimse vatandaşın oyuna ipotek koyamaz. Herkesin 1 oyu vardır, onu da hür iradesi ile sandıkta kullanacaktır. Bu 2 bin, 3 bin oyu olanların 5-6 tanesi bir araya gelse Belediye Başkanı seçer zaten. Neden bir araya gelip Başkan seçmiyorsunuz o zaman?” çıkışında bulundu
BÜYÜKŞEHİR ADAYI DESTEK İSTEDİ
DP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre’nin konuşmasının ardından DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Özcan kısa bir konuşma yaparak hizmet için yola çıktıkların ve artık Trük siyasetinde alternatif olduklarını belirterek, “Bu partiye sahip çıkın. Geçmişti bu parti bölgemizde önemli hizmetlerde bulundu. Eski Demokrat Partililerin tekrar yuvaya dönmelerini ve partilerine sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çerkezköylü - 10 yıl önce
başkanım hayırlı olsun allah utandırmasın sizin gibi muhalefet yapan görmedik cesurca dik durarak konuşuyorsunuz oyum sizedir artık.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
erol bey doğru söylüyonuzda kim gelse hep aynı
Avatar
deliormanlı - 10 yıl önce
erol bey eleştirmekle olmaz projeleriniz neler onları açıklayın
Avatar
kırat - 10 yıl önce
başkanım şahlanalım artık
Avatar
bilal - 10 yıl önce
siyaset cesaret ister buda sende var yolun açık olsun
Avatar
hakan - 10 yıl önce
başkanım seninleyiz.