BURUN ÇERKEZKÖY MOBİL UYGULAMASI HAYATA GEÇTİ

Çerkezköy Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında imzalanan hizmet alımı sözleşmesine bağlı olarak Burun Çerkezköy Mobil Uygulaması hayata geçirildi.

BURUN ÇERKEZKÖY MOBİL UYGULAMASI HAYATA GEÇTİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Ağustos 2022 Çarşamba 11:23

2022 yılı Şubat ayında çalışmalarına başlanan, Çerkezköy Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında imzalanan hizmet alımı sözleşmesine bağlı olarak yürütülen "Çerkezköy'de Emisyonlardan Kaynaklı Koku Şikayetlerinin İzlenebilirliğini Sağlamada Kullanılacak CBS Destekli Mobil Uygulama ve Bildirim Yönetim Paneli Geliştirilmesi Projesi" kapsamında Burun Çerkezköy Mobil Uygulaması hayata geçirildi.
KOKULARI BİLDİRİN 
Burun Çerkezköy Mobil Uygulaması hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Burun Çerkezköy Mobil Uygulamasını Apple Store veya Google Play’den telefonlarına indiren hemşerilerimiz kentimiz genelinde bulundukları noktadaki kendilerini memnun eden veya rahatsız eden kokuları bildirip, kokunun tahmini kaynağı, türü, süresi ve ne seviyede rahatsız ettiğini tanımlayabilecek. Bildirimler Belediye ve Üniversite tarafından sürekli izlenecek, raporlanacak ve değerlendirilebilecek” dedi.
Çevre ile ilgili konularda halkın katılımına dayalı mekanizmayı birlikte geliştirmek ve halkımızı gelişmelerden haberdar etmek istediklerini belirten Akay, “Burun Çerkezköy Mobil Uygulaması telefonlara ücretsiz olarak indirilebilecek ve vatandaşlarımız kentimizdeki kokuları buradan bizlere iletebilecekler. Bizler de gelen şikayetlere paralel hareket ederek, gerekli müdahaleleri yapıp vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz ve bunları raporlayacağız” ifadelerini kullandı.

Burun Çerkezköy Mobil Uygulamasını telefonlara yükleyebilmek için Ios : https://apps.apple.com/tr/app/burun-%C3%A7erkezk%C3%B6y/id1616934011 ve Andreoid telefonları için https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cerkezkoybelediyesi.burun adreslerinin kullanılması gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.