BÜYÜKKABAN'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Veliköy Belediyesi'nin Ak Partili Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban, safra kesesinden ameliyat oldu. Safrakesesi taşı bulunan Büyükkaban'ı ameliyat olduğu gün Çerkezköy İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu

BÜYÜKKABAN'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
24 Ocak 2013 Perşembe 08:11

Bir süreden beri safra kesesi taşı nedeniyle rahatsız olan Veliköy Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban, ameliyatla sağlığına kavuştu. Özel Çerkezköy Hastanesi'nde ameliyat olan Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban'a siyasilerden geçmiş olsun ziyaretleri geldi. Büyükkaban'ı ameliyat sonrası ilk gün ziyaret edenlerin başında Tekirdağ İl Genel Meclisi Ak Parti Üyesi Hasan Karaca geldi. Karaca, Şahin Büyükkaban'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, bir an önce eski sağlığına kavuşması temennisinde bulundu. Büyükkaban, Karaca'ya ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, bir gün içerisinde taburcu olacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veliköylü - 11 yıl önce
çok değerli abim allah seni basımızdan eksik etmesin mutlu ve sağlıklı günler hep seninle olsun. gecmis olsun