ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de devam eden ve yapılması planlanan yatırım ve çalışmalar hakkında sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundular.

ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Haziran 2022 Salı 10:54

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral, Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Genel Sekreter Yardımcısı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı İsmail Gülsen de hazır bulundu. Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy’de devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.